• Tukt

    Är inte attraherad av honom längre. Göra slut eller ej?

    Du tycker inte du, ni ska jobba på det där lite? Relationer är liksom inte en förbrukningsvara man sliter ut och skaffar nytt.

  • Tukt
    Anonym (x) skrev 2021-05-05 07:38:13 följande:
    Om det hade handlat om ett längre förhållande hade jag hållit med, men efter två år och utan barn inblandade är det ett stort varningstecken om man tappar attraktionen. Jag håller med dem som skriver att det är bättre och ärligare att göra slut.
    Jag tänker att det handlar inte enbart om deras nuvarande relation. Att jobba med en relation ger en inblick i hur man själv fungerar och vad som gått snett.
    Kanske man inte kan rädda den nuvarande, men man går ur den med en kunskap man kan ta med sig för livet.
    Många går  också från relation till relation utan att få det fungera. Så inget säger ju att de kommer lyckas bättre nästa gång.
  • Tukt
    Anonym (x) skrev 2021-05-05 10:39:37 följande:
    Fast man måste ofta pröva sig fram när det gäller relationer för att lära sig hur man fungerar och vad man behöver. Särskilt när man är ung och inte så erfaren är det naturligt att ha flera kortare relationer. Det är ganska få som hittar rätt relation på första försöket.
    Jag vet ju inte vad TS har för ålder eller tidigare erfarenheter. Men menar generellt att "utbildning" kan fylla en funktion i stället för att enbart förlita sig på "trial and error".
Svar på tråden Är inte attraherad av honom längre. Göra slut eller ej?