Inlägg från: Anonym (,,) |Visa alla inlägg
  • Anonym (,,)

    Måste man börja med fingret vid analsex?

    Det är fascinerande med folk som vill stoppa in nåt där bajset kommer ut, ja. Hur fan desinficerar man ändtarmen så inga bajsbakterier finns kvar? Går ju inte.

  • Anonym (,,)

    Men asså...i vilket annat sammanhang tycker man det är okej att komma i kontakt med bajs och bajsbakterier? Det är verkligen så skumt.

  • Anonym (,,)

    Men tänk om grabben inte kan tänka sig analsex, är det inte bra att liksom kolla av lite vetbalt innan om det är nåt han kan tänka sig? Så han inte får panik liksom...

    Har som sagt haft två pojkvänner varav ingen uppskattat analsex alls, min senaste kille hade nog fått råpanik om jag ens försökte styra honom åt det hållet...

  • Anonym (,,)

    Det är alltså mannen som har sin g-punkt där, inte kvinnan. Vad män får ut av att sätta på en kvinna analt vet jag inte? Är det underkastelsen de gillar kanske? Eller att analen inte vidgar sig lika mkt som fittan pga egentligen inte tänkt för det ändamålet?

    Vet att somliga kvinnor kan gilla det också för att klitorisområdet på nåt sätt kan stimuleras. Men andra kvinnor får ut noll och intet av det, mer än smärta.

  • Anonym (,,)
    Anonym (!) skrev 2021-05-05 15:38:57 följande:

    Du har noll koll. Sorry!


    Please enlighten me!
  • Anonym (,,)

    Jo men jag kan ju förklara precis varför jag gillar att få kuk i fittan och inte i analen. Det är för att det är skönt, jag kan flexa mina fittmuskler under tiden och klämma åt om kuken, jag gillar att jag har stor rörelsefrihet och slipper vara försiktig, då fittan är tålig som tusan.

    Då borde väl nån kunna förklara mer ingående varför man gillar att sätta på nån i analen? Mer än "det är skönt". Varför är det skönt? Är det för att det är trängre? Eller är det underkastelsen? Jag kan erkänna att jag skulle tända lite på makten att sätta på min kille i analen med en strap-on, man måste ju vara försiktig då och han blir mer i underläge typ. Men kommer inte göra det pga han gillar inte analen.

  • Anonym (,,)

    Just det, ytterligare sak jag gillar med kuk i fittan: att man enkelt och snabbt kan variera mellan flera olika ställningar.

  • Anonym (,,)

    Nej, det kräver lite mer försiktighet ändå, lite meckigare att byta tycker jag. Plus jag klarar inte lika hårda stötar analt som vaginalt. Vaginalt rules!

  • Anonym (,,)
    Wench85 skrev 2021-05-06 14:34:00 följande:

    Jag skulle aldrig formulera mig som ett krav inom ett område vi inte tidigare ägnat oss åt. Oavsett kön på min partner, oavsett vilken typ av aktivitet. 

    Även om den ena analsex (eller för den delen kiss eller stryp eller med publik eller vad det nu kan vara) är ju inte det en garanti för att den andra gör det, och det kan uppfattas jäkligt obehagligt. Ett nej riskerar att paja stämnignen. Jag skulle därför snarare formulera mig som ett förslag som det är helt okej att svar både ja och nej på,.


    Bra inlägg. Det bekymrar mig lite också att man mitt i akten ska propsa på en sexuell praktik man inte vet om den andra gillar, bra om det finns utrymme för ett nej liksom...
Svar på tråden Måste man börja med fingret vid analsex?