Inlägg från: Anonym (bakis) |Visa alla inlägg
  • Anonym (bakis)

    Måste man börja med fingret vid analsex?

    nämna det lite i annat sammanhang kanske och kolla av intresset?? Men är du säker på din sak redan så tror jag det kan vara smidigast om du styr...typ rider vanligt och styr in han analt när du känner att det är läge/känns rätt. På det viset kontrollerar du det hela...annars kan det behövas lite glid...men i ditt fall kanske uppvärmningen i "rätt" hål ger tillräckligt med glid på snorren? :)

  • Anonym (bakis)
    Jonnynilsson skrev 2021-05-05 09:30:26 följande:
    Man får tvätta sig efteråt. 
    och eller innan...
  • Anonym (bakis)
    Anonym (,,) skrev 2021-05-05 15:34:39 följande:
    Det är alltså mannen som har sin g-punkt där, inte kvinnan. Vad män får ut av att sätta på en kvinna analt vet jag inte? Är det underkastelsen de gillar kanske? Eller att analen inte vidgar sig lika mkt som fittan pga egentligen inte tänkt för det ändamålet?

    Vet att somliga kvinnor kan gilla det också för att klitorisområdet på nåt sätt kan stimuleras. Men andra kvinnor får ut noll och intet av det, mer än smärta.
    bör det inte vara så att de som gillar det, gillar det och de som inte gillar det, gillar det inte :) Gör det ont, så är det väl knappast något som är skönt...såvida personen i fråga inte går igång på viss nivå av smärta.
Svar på tråden Måste man börja med fingret vid analsex?