Inlägg från: Anonym (Anonym) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anonym)

    Jag älskar henne men....

    Jag skäms att jag förstår dig.

    Du verkar älska hennes personlighet & utseende. Hon är en 11:a som du skriver. Hon saknar det ytliga har jag förstått det som. Lägenhet? Körkort? Varför hjälper du inte henne med det? Prata med henne, kolla upp om du kan bli hennes handledare så kan ni börja övningsköra tillsammans. Det blir ju jättekul! Hon kommer vara så tacksam över att du hjälper henne med körkortet, då jag antar att hon känner att hon verkligen saknar ett körkort.

    Då har hon ju också bockat av en punkt på din ?kravlista?.

    Köp en lägenhet på egen hand, antingen bo där själv eller så kan hon flytta in. Skriv ett avtal som säkerställer att du får hela bostaden & allt som är ditt är ditt medan allt som är hennes är hennes.

    Hon verkar vara en toppentjej. Allt handlar inte om det ytliga. Hon har gått igenom skit & kan lova att det inte är kul att betala av ett lån som för det första inte är ditt & sedan ska det också vara pågrund ett snorunge ex också. Det spelar ingen roll om hon har körkort eller inte. Eller vad hon har på sig. Köp en märkeströja till henne om du vill.

    Ett till tips är att inte berätta allt för dina vänner eller din familj. När man berättar positiva samt negativa saker om sin partner så kommer ens nära & kära enbart ihåg det negativa. Det kan jag lova dig. & det blir jobbigt efter ett tag.

  • Anonym (Anonym)

    Tycker synd att hon hamnat med er. Jag förstår avd du har för vän krets. De verkar väldigt ytliga både tjejer som killar. Försök komma ner på jorden & faktiskt tänka på vad som är viktigast. Läppar eller ödmjukhet? Att hon åker på semester hela tiden eller att hon pluggar & försöker ta sig fram i livet. Du hör ju själv snälla. Hon har funnit lycka i det lilla hon har vilket är så fint, & att ha dig där gör livet det ännu bättre för henne. Du däremot är missnöjd för vad? Att hon inte har körkort? Hjälp henne med det.

  • Anonym (Anonym)

    Tycker synd att hon hamnat med er. Du borde finnas där för henne. Acceptera henne för den hon är om du nu älskar henne. Helt ärligt spelar förstorade läppar inte någon roll. Ödmjukhet & respekt är så mycket viktigare, vilket hon verkar ha. Du säger att hon finns där för dig & att hon är den enda tjejen du verkligen känt dig bekväm med. Du väljer alltså en tjej med läppar, status & körkort samt en alfa kvinna över en tjej som finns där för dig, ger dig i princip allt hon har när du ser att hon knappt har råd? Sådana finns det inte många av. Kan lova att om dina vänner skulle haft turen & träffa en sådan tjej skulle de inte lämnat, även om du skulle sagt det de säger till dig. Så varför ska du lämna något bra bara för att dina vänner tycker du ska ha en alfa hona? Vad är en alfa hona ens? Är hon ball & säger emot & hård mot andra kommer hon vara det mot dig också, det förstår du antar jag? Då kan jag lova dig att du inte kommer tänka som du gör nu.

    Mitt tips till dig, sätt dig ner & tänk efter vad som är viktigt. & var inte ytlig. Läs svaren här på familjeliv så ser du det från olika perspektiv. Därefter bestämmer du vad som är viktigt för dig i ditt liv. Vilken typ av mamma du vill att dina barn ska ha, osv osv. Observera att hon är väldigt driftig av sig. Tänk att hon i framtiden kommer ha detta driv, denna lycka & motivation i sitt framtida jobb. Hon kommer ju inte sitta kvar i denna situation hela sitt liv.

    Lycka till & var smart vännen.

Svar på tråden Jag älskar henne men....