Inlägg från: Robert 558 |Visa alla inlägg
  • Robert 558

    Ditt mest vågade ligg?

    Anonym (Majsan) skrev 2022-01-01 20:19:08 följande:

    Det här var för fem år sedan typ och jag var med min man och mina två barn och lördagshandlade på ICA Maxi. Inne i butiken träffade jag en kollega från jobbet jag varit lite intresserad av och som jag flirtat med på jobbet. .Men det har aldrig blivit mer än så... Vi bytte några artiga meningar om vad vi gjorde där och så och han berättade att han bodde precis intill butiken. Ett av barnen tjatade om att det ville visa min man något och de gick iväg Jag blev kvar med killen en stund till samtidigt som jag höll min minsta i handen. Kollega-killen sa att han blev glad av att se mig när han går iväg vänder han på sig, ler och blinkar och jag blir sådär fånigt pirrig. Till saken hör att jag och min man då inte riktigt haft "tid för varandra", utan varit upptagna på varsitt håll med jobb och sånt, så jag var väl mottaglig för något annat antar jag. Jag kunde inte sluta tänka på killen och när vi stod i kön till kassan skickade jag honom ett sms och frågar om han var hemma och var han bodde. Det tog någon minut innan jag fick svar och jag lyckas smussla med min mobil för min man. Skrev att jag tittar förbi "om en stund". När vi kom ut till bilen sa jag till min man att jag måste gå in igen för att köpa lite månatliga tjejsaker som jag glömde.


    "Visst" tyckte han och gick och satte sig i bilen och väntade. I själva verket smet jag upp till kollega-killen. En snabb ridtur på en av köksstolarna, sen ned till min man i bilen igen. Minns att jag kände mig extra kåt när jag blev att tänka på att min man och mina barn satt därnere på parkeringen och väntade på mig samtidigt som jag knullade en annan kille.


    Det hände ingenting på jobbet mellan mig och killen, även om vi log fånigt mot varandra ibland och jag lät honom kolla ned i min urringning och fortsatte flirta men inget sex men däremot var jag upp till honom några gånger till och hade sex med honom när jag och min man var och handlade på det ICAt. Det var min och killens hemlighet typ.


    Nu har vi inte träffats på några år. Killen har slutat på mitt jobb, han har en tjej och barn med henne och min man är fortfarande ovetande men jag ler fortfarande inombords åt minnet ibland fortfarande när vi handlar på det ICAt.


    Tråden handlar inte om sexfantasier.
Svar på tråden Ditt mest vågade ligg?