• Hellangbg

    Ditt mest vågade ligg?

    Oj. Vet inte var jag ska börja. Det finns några Flört


    Jag jobbade som telefonist på ett stort företags kundtjänst ett tag på 90-talet för att tjäna lite extrapengar. Jag jobbade ofta kvällspasset 14-22 för jag tyckte det var skönt med sovmorgon och är mer en kvällsmänniska än morgonmänniska. Från 18 brukade det vara jag och två till som jobbade. Vi satt rätt avskilt i olika ljudisolerade bås så vi såg inte varandra.


    Då bar det sig in bättre än att jag skulle ha en 40+kille med mig som var där på arbetsträning efter utbrändhet. Jag själv var typ 25.  Efter att vi jobbat någon vecka och märkte att vi vara på samma "våglängd" när det gällde humor och sånt började vi "hetsa" varandra om olika saker vi inte skulle våga göra och klara av och av någon anledning kom vi in på sex...


    Han påstod att jag inte skulle klara av att ta ett samtal samtidigt som han slickade mig...Jag var övertygad om att jag skulle klara det. Jag drog av mig byxorna och trosorna och särade på benen samtidigt som han gick ned på huk/knä framför mig och samtidigt som jag tryckte fram nästa samtal började han slicka och pulla mig.


    Det kom väl ett par stön under samtalet och jag vet inte hur mycket personen jag pratade med märkte det men jag lyckades hålla mig rätt bra men han hade kåtat upp mig så mycket att när samtalet var slut så fick han ta mig bakifrån när jag stod framåtlutad över skrivbordet.


    En annan gång körde vi tvärtom - att jag sög av honom samtidigt som han tog ett samtal. Ja se vilka tider det var... Har en hel del till att dela med mig av när andan faller på.

  • Hellangbg

    Här kommer ett till härligt minne på ämnet.


    Var på nyårsvak i en lägenhet i Majorna i Göteborg hos min väninna Marie. Hon hade bjudit in en kille som hon var lite intresserad av. Vi (jag och Marie) hade gjort upp det så att jag skulle avlägsna mig efter tolvslaget och sedan skulle de tillbringa natten ihop. Jag märkte att killen var mer intresserad av mig än henne och det bar sig sen inte bättre än att hon somnade i fåtöljen framför TV:n. Jag och killen gick in i hennes sovrum och hade sex i hennes säng samtidigt som hon snarkade gott i fåtöljen. Vi hann precis bli klara några minuter före tolvslaget och går ut på hennes balkong och ställer och oss och tittar på fyrverkerierna och skålar in tolvslaget. Marie som vaknat av raketerna och smällarna kommer ut sömndrucken och ställer sig intill oss och frågar: "Har jag missat något"? "Ja om du har" tänkte jag säga men vågade inte.


    Jag gick hem kort efteråt som vi avtalat. Marie och killen stannade kvar. Eftermiddagen efter ringer jag nyfiket upp och frågar hur det gick: "Killar du vet, går aldrig att lita på. Han somnade såklart och tidigt på morgonen ringde hans barn och han var tvungen att dra direkt"

Svar på tråden Ditt mest vågade ligg?