Inlägg från: Anonym (Normalt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Normalt)

    Kvinnoföraktet som flödar på incelforumet flashback

    Friger skrev 2021-05-09 16:48:32 följande:
    Haha, tycker att alla dom här avslöjandena tidningarna kommer med bekräftar rätt många påståenden. Det är verkligen en hel del framgångsrika människor med utbildning, intelligens och makt som skriver många av inläggen! :P

    Jag tror det är "forumkultur". Det har helt enkelt kommit att bli språkbruket där.

    Sen att det negativt mot kvinnor handlar om den extremism just den frågan har i den offentliga debatten. Det blir en ventil för dom som har avvikande åsikter helt enkelt. Sen tror jag inte egentligen dom menar allt dom säger på flashback.

    Tror det mest handlar mest om frustration och dålig forumkultur.

    Många så kallade "incels" är ju egentligen kopior av dom drömkillar som tjejer beskriver att dom vill ha. Snälla, trevliga, hjälpsamma, städar och lagar mat. Inte hjälper det dom stackarna till damsällskap. Istället får dom år ut, och år in, se på hur dom "dumma" killarna får guppa på en den ena, och än den andre tjejen. Ibland samtidigt. Klart dom blir bittra! :D
    De män som är duktiga på att få kvinnan att tro att de vill ha en relation är de som får knulla mest.
  • Anonym (Normalt)
    pyssel skrev 2021-05-09 18:29:50 följande:

    Jaså gjorde du inte?


    Varför svarade du då: 
    Jag anser att man aldrig skall rangordna vidrigheter och ställa dem emot varandra, när dessa vidrigheter sker verbalt eller i text.

    På inlägget som tar upp hot:


    Jävla skillnad på förvisso tramsordet mansbebis och vidriga förmätna kräk som påstår att folk förtjänar att våldtas och mörda.


    (jag exemplifierade bara med ännu ett på sajten vanligt brott)

    Varför gör du ingen skillnad på dessa s.k vidrigheter?


    Noterar att du i vanlig ordning hamnar i käbbel om diskussionen snarare än för den framåt. Ditt syfte verkar vara att framhålla dig själv som liite bättre och din meningsmotståndare som korkad.


    Ligger det möjligen ett mindervärdeskomplex och pyr under ytan?

  • Anonym (Normalt)
    EnAnonumius skrev 2021-05-09 20:42:21 följande:
    Suckar.

    På vilket sätt är det ett brott att ha ÅSIKTEN att "(vi) kvinnor skall våldtas och mördas" enligt dessa patetiska incelsen?
    Ja åsikten är grov.

    Du glömde att förklara detta när du "exemplifierademed bara ännu ett brott.." och citerade den jag hade citerat och svarat.
     
    Tryck inte in det under HMF då (vi) kvinnor inte är en egen "folkgrupp" per se. För skall det kunna handla om HMF så skall det handla om etnicitet, religiositet, sexuell läggning och könsidentitet (transpersoner).
    pyssel skrev 2021-05-09 18:29:50 följande:
    Varför gör du ingen skillnad på dessa s.k vidrigheter?
    Jag ser att du valde medvetet att hoppa över förklaringen jag gav på varför jag svarade så som jag gjorde. För framtida referenser.. Ställ inte frågor du kan hitta svaren på om du läser inlägget i stället för att käbbla om diskussionen.

    Jag citera mig själv. Jag skall vara så artig att jag fetstilar extra där du får svaret.

    "Jag gjorde den kontringen bara för att personen försökte förminska de vidriga åsikterna kvinnor har om männen. Sådan åsikter kan just göra att dessa incels får bränsle på sin eld och kan kunna sitta och vråla "titta här hur elaka kvinnor är". D.v.s bara för att det incelsen skriver låter vidrigare så betyder det inte att det skall vara okey med att kvinnor skall kunna skriva skriva dumheter för att "det låter ju inte lika vidrigt".
    Två fel blir inte ett rätt liksom."

    Är det någon mer fråga du vill ställa som du redan hade svart på, så kommer jag inte att svara på din fråga.
    "Två fel blir inte ett rätt liksom" <--- KLOCKRENT!
  • Anonym (Normalt)
    EnAnonumius skrev 2021-05-09 21:29:19 följande:
    Bugar, och Tackar... Glad
    Du vet om att du bugar och tackar forumets värsta och förmodligen envisaste troll? Går dörren åt BÅDA håll är jag med på tåget :)
Svar på tråden Kvinnoföraktet som flödar på incelforumet flashback