Inlägg från: Anonym (jaha) |Visa alla inlägg
  • Anonym (jaha)

    Kvinnoföraktet som flödar på incelforumet flashback

    Anonym (Invasion) skrev 2021-05-10 12:12:05 följande:
    Då har ni alltså misslyckats med pojkarna.

    Vi lär våra barn att visa respekt för andra utan att vara undfallande. Vi vill inte att vår pojke ska sluta som mansbebis eller att våra flickor ska hamna i förhållanden med mansbebisar.

    Till skillnad från er verkar vi också lyckas.
    Religiösa fanatiker tror väl oxå att de lyckats jättebra med sin uppfostran när de indoktrinerar sina barn i sin tro. Men det betyder ju inte att det är så i ett större sammanhang. 
  • Anonym (jaha)
    Anonym (Invasion) skrev 2021-05-10 13:55:33 följande:
    Jag ser inte att personen verkar vara en religiös fanatiker.

    Bara att personens barn  inte tycks ta till sig hens predikningar.
    Jag syftade mer på dig och din predikan
  • Anonym (jaha)
    Anonym (Invasion) skrev 2021-05-10 13:53:41 följande:
    Personen skriver: "Jag lär mina barn, både tjejer och killar att vara rädda om sig och nog akta sig för att hamna i energisugande destruktiva relationer. Det är nog pojkarna vi är mest oroliga för. Vi ser otroligt jobbiga flickvänner komma och gå som verkar inriktade på makt, kontroll och att förstöra andras livsglädje med alla sina besynnerligheter."

    det är väl att misslyckas när personen trots att han försökt lära sina pojkar att undvika energislukande relationer ser sina pojkar göra det motsatta "otroligt jobbiga flickvänner komma och gå som verkar inriktade på makt, kontroll och att förstöra andras livsglädje med alla sina besynnerligheter.
    Nja, om de kommer och GÅR så betyder det ju att deras pojkar dumpar olämpliga tjejer. Och eftersom varken killar eller tjejer är tankeläsare så är det ju ganska omöjligt för dem att på förhand veta hur störd nästa tjej är innan de inlett ett förhållande. Det är ju sånt som brukar visa sig med tiden.
  • Anonym (jaha)

    Tja , iof tycker jag modereringen här på FL är minst lika dålig fast åt andra hållet så det är väl bara o konstatera att moderatorer är väl minst lika påverkade av sina egna åsikter och inställning till saker som skribenterna.

  • Anonym (jaha)
    Anonym (Ointresse) skrev 2021-05-12 16:49:49 följande:

    Vad är det du och FDFMGA hoppas på att uppnå med era provokationer och försök att förlöjliga mig och andra. Man blir ju skitförbannad när du drar igång din överlägsna attityd där du skall utbilda andra. Just din, Smecker, Ignoramus, och FDFMGA arroganta attityd var det som fick mig att börja avsky er. Ni ägnar er alla åt någon störd form av katt och råtta debatteknik som går ut på att "vinna" mot andra som inte delar era åsikter.

    Jag måste ge er att ni är väldigt skickliga på att ge tjuvnyp och som gör tillräckligt ont för att kännas men inte tillräckligt för att moderatorerna skall reagera. Det är tråkigt att ni får hålla på för ni skrämmer bort folk med er dryga och mästrande attityd. Vi vet alla att inget roar en kvinna mer än en man som blir förödmjukad av en kvinna. 

    Jag har ytterst sällan sett är ägna er åt en seriös debatt med andra vilket jag ofta gör tills någon av er dyker upp och skall mästra, raljera och provocera. Att märka ord, "missförstå" och blanda korten är vanligt förekommande "debatttekniker" ni ägnar er åt. Trådens ämna är ointressant för er. 

    Från början var jag på forumet för att jag hade varit på ett seminarium om jämställdhet och blev tipsad om det här forumet. Jag har sedan 2013 sett en kraftigt ökad polarisering mellan könen som ert beteende bidrar till. Istället för att diskutera häcklar ni meningsmotståndare, gärna i par eller i grupp, fegt. 

    Ni är som sagt en grupp på ca 5-10 personer som tydligen har gjort det till hobby att försöka psyka, provocera och förödmjuka andra medlemmar då ni ser er som lite smartare och bättre än övriga medlemmar. DET är anledningen till att jag avskyr er. Jag avskyr översittare och mobbare.

    Jag vet att kritiken rinner av er som teflon men jag adresserar inte er utan andra medlemmar och varnar dem för att försöka diskutera med er.

    Andra medlemmar är för det mesta trevligt att diskutera med. 


    Jag tror iof inte det spelar någon större roll hur hårt man tjuvnyper om man har moderatorerna på sin sida. Då kan man kläcka ur sig vad som helst utan konsekvenser men om någon skulle svara dig på samma sätt så blir det avstängning direkt. 

    Många har nog till och med satt i system att provocera fram sån respons och genast anmäla för man vet att det alltid går igenom.
  • Anonym (jaha)
    Anonym (Ja) skrev 2021-05-14 06:02:31 följande:
    Bete sig på ett specifikt sätt mot det ena könet? Jaa du...att ca 20 kvinnor om året dödas av sina män eller exmän i Sverige visar inte ngt? Lägg där till alla våldtäkter och misshandel av kvinnor. Kvinnor beter sig inte så mot män. En kvinna gråter kanske om hennes man lämnar henne men inte f-n dödar hon honom. Klart det finns en enorm skillnad i beteende.
    Absolut, män står för större delen av våldet i samhället. Finns gott om statistik på det. Men män är oxå i särklass de som drabbas mest av våld, både från andra män och kvinnor. Den siffra är oxå mycket högre.

    Dessutom blir det oerhört dum att prata om män som grupp och kvinnor som individer. Alla män är inte våldsamma och alla kvinnor är inte offer för våld. 
  • Anonym (jaha)
    nihka skrev 2021-05-15 10:03:02 följande:
    Vilket hittepå!

    I de allra flesta fall har man ingen aning om varför människor tar livet av sig. Om de hade berättat eller öht pratat med nån hade man kunnat avstyra det oftare.
    Ja, allt som drabbar män är ju alltid hittepå, men sånt som drabbar kvinnpr är ju alltid högst verkligt och angeläget Drömmer
  • Anonym (jaha)
    Anonym (Ja) skrev 2021-05-14 16:19:11 följande:
    Men vad skriver du...att män är de som drabbas mest av våld både från andra män OCH KVINNOR ??? Vilken bullshit.

    Siffran över män som dödar män är självklart högre då vi tyvärr har många uppgörelser i undre världen.

    Kvinnor har större risk att bli misshandlade och mördade av män än tvärtom.
    Japp, män drabbas av betidligt mer våld från andra män än vad kvinnor gör, på det drabbas män oxå av våld från kvinnor i relationer, dock inte lika mycket som kvinnor. Summera ihop dessa två så ser du snabbt att män är de som drabbas mest av våld i sämhället.... 
  • Anonym (jaha)
    Anonym (Freedom) skrev 2021-05-15 23:09:21 följande:
    Det är väl inte sannolikt att kvinnor är ett dugg godare människor än vad män är. Snarare finns det jävligt mycket sunkiga uppfattingar bland båda könen.

    Jag tycker ändå det är viktigt att hålla fast vi att fysiskt våld aldrig någonsin är acceptabelt. Samtidigt är jag rädd att feminsterna misslyckas med att adressera de skyldiga. Att skylla det på alla män är ju bara patetiskt.

    Våldsamma män ska inte få gå lösa överhuvudtaget. Det skulle vara bra för alla om vi kunde vara överens om det. Sen borde kvinnor steppa upp och säga upp bekantskapen med våldsamma män. Är de våldsamma mot andra kommer det en dag vända sig mot dig.
    Håller med men jag tycker att det ibland läggs hysteriskt mycket fokus vid just våld, psykisk misshandel kan vara beydligt värre och ge betydligt djupare sår. Nu pratar jag generellt inte om våld mot kvinnor. Jag kan lugnt tänka mig många situationer där våld är klart befogat och inte alls det värsta som kan hända. Alla människor går inte alltid att resonera med och vissa människor töjer verkligen på gränserna i det absruda för att de vet att våld är oacceptabelt. 

    Om en unge blir mobbad i 5 år är det beklagligt men om samma unge skulle ge mobbaren en smäll så blir det genast ramaskri... aaaaaaaaahhhh han anväde våååååååååld, vååååååld!!!! 

    Så när du säger, våldamma män ska inte få gå lösa öht så är det väl en sanning med modifikation. Om en man skulle ge sig på min partner eller mina barn så kan jag garantera dig att jag skulle spöa skiten av honom... betyder det att jag är "vålsam man som borde sättas i fängelse"?

    Om en man stoppar en annan man från att misshandla eller våldta en kvinna genom att använda våld, är han oxå en vålsam man som borde sättas i fängelse?
  • Anonym (jaha)
    FDFMGA skrev 2021-05-19 17:58:45 följande:

    Hmm, den här tråden lyckas ju bli ett övertydligt exempel på varför så kallat ofrivilligt celibat så ofta är självförvållat.

    Lättkränktheten firar triumfer hos ett gäng anonymer där nästan samtliga verkar behöva hjälp med att byta offerblöjanSkrattande


    Vilka är det du syftar på för jag tycker båda dina argument passar lika bra bland både incels som manshatare. Båda är lättkränkta och båda lär ju ha svårt att få till det med det motsatta könet eftersom "jag hatar dig din jävel men vill du knulla?" kan vara en ganska dålig raggningsreplik.Flört
Svar på tråden Kvinnoföraktet som flödar på incelforumet flashback