• Anonym (TS)

    Kvinnoföraktet som flödar på incelforumet flashback

    Varenda tråd på incelforumet Flashback innehåller kvinnoförakt och det är verkligen skrämmande att läsa. Här är ett litet axplock av kommentarer som jag läste i några trådar bara nu ikväll:

    " Sliddjuret får skylla sig själv som blev våldtagen"

    "Kvinnor borde omyndigförklaras och tas ifrån rösträtten"

    " Slynan får skylla sig själv att hon blev mördad"

    " Alla kvinnor är horor och förtjänar att våldtas"

    "Tur att jag inte är kvinna, som man är jag lösningsorienterad" (mild kommentar jämfört med de andra men kommentaren var till för att förminska det kvinnliga könet)

    Tror ni att det här kvinnohatet grundar sig i någon slags känsla av underlägsenhet eller otillräcklighet av de incels som skriver såhär? Ser dom kvinnor som hot och känner en konkurrens med dagens självständiga och starka kvinnor? Eller besitter dom ett lägre intellekt? Det sätt dom skriver på och vad dom skriver får mig att tro att det förhåller sig så.

    Många trådar skapas endast i syfte att förminska och trycka ner kvinnor, och det har blivit som ett drev som tyvärr lättmanipulerade incels hakar på. Även om man har yttrandefrihet är det sjukt att moderatorer på Flashback inte raderar vissa av dessa trådar som saknar diskussionsunderlag och bara innehåller rent kvinnohat, men jag antar att dessa moderatorer också är män.

  • Svar på tråden Kvinnoföraktet som flödar på incelforumet flashback
  • nihka
    Anonym (Tolkningsföreträde för kvinnor på FL) skrev 2021-05-09 12:40:28 följande:
    Uppenbarligen läser vi inläggen med olika glasögon. Samma fenomen som när man konfronterar rasister. De ser heller inga fel i det de skriver.
    Ovanligt insiktsfullt om dig själv för en gångs skull. Jag kanske hade fel och det finns hopp ändå.
  • nihka
    Anonym (Självkritik är svårt) skrev 2021-05-10 22:54:31 följande:
    Jag avskyr när man gör skillnad på folk beroende på ras, ålder, kön, etnicitet. Jag skiljer mig dock från "feministerna" här på forumet som sitter med offerkoftor och blir kränkta när man ifrågasätter dem.  Jag anser nämligen att det även gäller vita medelålders män eftersom jag anser att alla skall inkluderas.

    Men det är ju enkelt att skylla på X när man inte är nöjd. Jag ser dock ytterst sällan att kvinnor som spyr galla över män bli ifrågasatta eller modererade. Det tycks vara fritt fram att flyga på män som inte sjunger med i köören. Jag ser forumet som en samlingsplats för bittra kvinnor som vill samlas och klaga på män som grupp ostört. När jag läser om vilka idioter kvinnorna är tillsammans med undrar jag om de blivit bortgifta? 
    Har du en massa olika nick i samma tråd nu igen och svårt att hålla ordning på dem?

    Mitt svar var till anonym (tolkningsföreträde...)
  • FDFMGA
    nihka skrev 2021-05-10 22:12:56 följande:
    Tänk att kastas ut på daglig basis under många år och inte fatta varför. Tragiskt.
    Ja, jag såg att han är mycket aktiv med nya nick.

    Tragiskt såväl ur aspekten att det väl borde finnas annat att göra med sitt liv än att agera "folkstorm" på nätet - som att en stor del av inläggen/nicken i vissa trådar skapats av en och samma person.

    Dessutom tragiskt såtillvida att det bidrar till att etablera uppfattningen att vi män är så kallade mansbebisar, lättkränkta och oförmögna att föra ett sammanhängande resonemang.
  • FDFMGA
    Anonym (olika) skrev 2021-05-11 09:26:12 följande:

    Men att kvinnliga medlemmar sitter och spyr galla över män dygnet runt det tycker du förstås är helt okej? 


    Är det några som är lättkränkta så är det frälsta "feminister" här på forumet som anmäler reflexmässigt så snart de blir emotsagda eller ifrågasatta. 


    Nej, så uppfattar jag inte FL.

    Det finns visserligen kvinnor som skriver om hur deras män uppför sig och utifrån den beskrivningen får de svar. Då är det oftast män som verkar helt tappade.

    Det är en stor skillnad på detta och de återkommande gråtskriken från en förhoppningsvis mycket begränsad krets som lockas till ett kvinnoforum för att få ge igen för att de själva är så misslyckade.

    I den verkliga världen är de flesta män och kvinnor hyggliga personer som försöker göra sitt bästa utifrån den egna förmågan. Skevheter i förhållanden är för övrigt inte sällan en konsekvens av bägges uppträdande.

    Tråden handlar om Flashback, ett forum jag sällan besöker. Men jag betvivlar att varenda tråd där dryper av kvinnoförakt och/eller invandrarhat.

    Däremot är det rätt anmärkningsvärt att inte de vuxna på Flashback säger ifrån när den lättkränkta apskocken kastar skit. Det brukar folk här på FL göra när apskocken söker sig hit.


  • FDFMGA
    Anonym (rebellen) skrev 2021-05-11 11:10:41 följande:
    "Nej, så uppfattar jag inte FL."

    Men det gör jag.
    "Det finns visserligen kvinnor som skriver om hur deras män uppför sig och utifrån den beskrivningen får de svar. Då är det oftast män som verkar helt tappade."

    Hade det inte varit 80% kvinnliga medlemmar hade det förmodligen funnits fler inlägg skrivna av män så hade det förmodligen funnits motsvarande mängd inlägg där kvinnor verkar vara helt tappade."
    "Det är en stor skillnad på detta och de återkommande gråtskriken från en förhoppningsvis mycket begränsad krets som lockas till ett kvinnoforum för att få ge igen för att de själva är så misslyckade."

    Hade män känt sig välkomna hade det inte varit varit ett "kvinnoforum" utan ett Familjeforum vilket jag anser passar bättre om de nu skall vara kopplat till Familjeliv.  
    "I den verkliga världen är de flesta män och kvinnor hyggliga personer som försöker göra sitt bästa utifrån den egna förmågan. Skevheter i förhållanden är för övrigt inte sällan en konsekvens av bägges uppträdande."

    Här är vi helt överens.
    "Tråden handlar om Flashback, ett forum jag sällan besöker. Men jag betvivlar att varenda tråd där dryper av kvinnoförakt och/eller invandrarhat."
    Jag är sällan där trots att jag har ett konto.
    "Däremot är det rätt anmärkningsvärt att inte de vuxna på Flashback säger ifrån när den lättkränkta apskocken kastar skit. Det brukar folk här på FL göra när apskocken söker sig hit."
    FL har sin egen "apflock" av folkilskna vänsterfeminister som drar fram i trådarna som ett självutnämnt civilgarde och rensar bort de som inte köper det feministiska manifestet rakt av.
    Tja, gå in på Familjelivs genusdel, iofs längesen jag senast gjorde det, men den senaste gången jag gjorde det så lyste folkilskna vänsterfeminister med sin frånvaro. Däremot så fanns det gott om stackare som skrek ut sin frustration och beskyllde feminismen för allt mellan himmel och jord plus lite till.

    80 procent kvinnor på FL. Mot den bakgrunden är det väl inte så konstigt att några halvfigurer söker sig till FL för att ta revansch på kvinnosläktet som sådant, det släkte de i verkligheten inte vet hur man ska förhålla sig till, men här är de anonyma och skyddade.


  • FDFMGA
    Anonym (rebellen) skrev 2021-05-11 12:21:02 följande:

    Hur tänker du kring kvinnor som skriver inlägg att alla pojkfoster borde aborteras?


     


    Var här på FL ser du dessa inlägg?

    kan du ge exempel?
  • FDFMGA
    Anonym (rebellen) skrev 2021-05-11 13:21:54 följande:
    www.familjeliv.se/search/&gsc.q=abortera%20pojkfoster&gsc.page=1

    Finns gott om kvinnor som vill abortera om det är ett pojkfoster...
    Snarkar din partner, kunde jag läsa när jag följde din länk.

    Jag skulle gissa att din verklighetsuppfattning är en smula rubbad om du tror att det finns folk här som propagerar för abort av pojkfoster.
  • Postman
    Anonym (rebellen) skrev 2021-05-11 13:21:54 följande:

    www.familjeliv.se/search/&gsc.q=abortera%20pojkfoster&gsc.page=1

    Finns gott om kvinnor som vill abortera om det är ett pojkfoster...


    FDFMGA skrev 2021-05-11 13:28:34 följande:

    Snarkar din partner, kunde jag läsa när jag följde din länk.

    Jag skulle gissa att din verklighetsuppfattning är en smula rubbad om du tror att det finns folk här som propagerar för abort av pojkfoster.


    ?En annan supereffektiv och konkret åtgärd hade ju varit att from idag abortera alla manliga foster?

    Såhär skrev en annan skribent i en diskussion här på FL för några dagar sen.
  • FDFMGA
    Anonym (rebellen) skrev 2021-05-11 14:01:52 följande:

    Att du inte lyckas följa en länk säger en hel del om din intellektuella förmåga anser jag.


    I din värld är alla kvinnor änglar och DET anser jag är en skev verklighetsuppfattning.


    Att du tror att man följer en länk fysiskt säger en del om din inbillningsförmåga, ja vid sidan om dina fantasier om arga feminister som kräver att pojkfoster ska aborteras.

    En länk följer man genom att klicka på den, och din länk ledde till en reklamsida för Familjeliv där man bland annat får råd om hur man hanterar snarkande partners. Abort fanns nog inte bland rådenSkrattande

    Nåja, alla är vi barn i början och man måste lära sig att krypa innan man kan börja gå. Bättre lycka med nästa länkSkrattande
  • FDFMGA
    Postman skrev 2021-05-11 13:39:28 följande:
    FDFMGA skrev 2021-05-11 13:28:34 följande:

    Snarkar din partner, kunde jag läsa när jag följde din länk.

    Jag skulle gissa att din verklighetsuppfattning är en smula rubbad om du tror att det finns folk här som propagerar för abort av pojkfoster.


    ?En annan supereffektiv och konkret åtgärd hade ju varit att from idag abortera alla manliga foster?

    Såhär skrev en annan skribent i en diskussion här på FL för några dagar sen.
    Även där är en länk på sin plats. Dock helst inte till en sida om snarkning.

    Ironi är för övrigt vanskligt, det krävs en viss fattningsförmåga för att greppa ironi.
Svar på tråden Kvinnoföraktet som flödar på incelforumet flashback