• Anonym (Mia)

    Min sambo var våldsam mot barnet

    Hur mår din sambo? Är han ovanligt trött? Sliten? Jag har också tappat det mot mitt barn. Inte så där tydligt men absolut så jag gjort fel. Minns en gång att jag skrek när barnet var litet typ, sluta grina. Fruktansvärt och fel. Tänker att du känner din sambo. Var det här något för att det blev för mycket just nu? Det låter ju dock inte bra att han inte ser sitt eget fel. Men barnmisshandel tycker jag är att gå ett steg för långt utifrån det du skriver. De allra flesta av oss har vid något tillfälle skrämt vårt barn för vi är människor. Ibland tappar man det hur hemskt det än låter. Det gör inte att händelsen är ok men är man medveten om det kan man arbeta med sig själv.

  • Anonym (Mia)
    Anonym (Orolig) skrev 2021-05-10 21:24:45 följande:

    Nja, nu är det ju inte jag som har köpt och installerat kameran.. det är sambon själv och det är inte jag som har valt att det spelas in.

    Barnet sover i vår säng på andra våning och vi vill kunna se att han inte ramlar/kravlar ur när vi är på nedervåningen.


    Vad säger sambon nu när du varit i kontakt med soc och ni ska gå i familjeterapi så han ska lära sig hantera sitt föräldraskap? Hur känner du? Kan du känna förståelse för din sambo? Eller tänker du bara barnmisshandel? Hur går ni vidare?
Svar på tråden Min sambo var våldsam mot barnet