Inlägg från: Anonym (Meh) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Meh)

    Tjejer tar visst första steget

    Anonym (Ointresse) skrev 2021-05-11 22:24:14 följande:

    precis :) Jag är 190cm, mörkt hår, bruna ögon och normalbyggd, ser bra ut enligt kommentarer som fällts. Jag blir ofta festens medelpunkt då jag hörs och syns och brukar beskrivas som en väldigt social person men för kvinnor är jag osynliga mannen då jag tydligen har familjefar i pannan. 

    Jag tycker i och för sig att de flesta kvinnor är korta tråkiga och ointressanta när de mal på om familj och relationer. Helt ointressant. De flesta män är ointressanta oavsett längd och vikt och långa utläggningar om sina ointressanta jobb, usch!. Jag vet att jag inte har DET och kan därför röra mig ostört på krogar och andra uteställen vilket är skönt eftersom jag jobbat mycket i de miljöerna. Min egen teori är att jag ignorerar de signalerna som skickas eftersom jag som gift med två barn är helt ointresserad av att jaga kvinnor och uppenbarligen är ointresset besvarat utom i undantagsfall :) Frugan behöver inte vara orolig.

    Jag delar få intressen med kvinnor och är inte särskilt road av kvinnliga samtalsämnen. Det händer att jag reser mig upp och går därifrån. Varför skall jag anpassa mig bara för att jag är man? Kvinnor måste enligt min mening mötas halvvägs och diskutera det som intresserar mig. Sitter jag och tar en öl med en man som envisas med att prata fotboll går jag därifrån. Fotboll är helt ointressant.

    Jag har dock under många år i krogmiljö sett en viss skillnad att det är vanligare att yngre kvinnor tar initiativ även om det är en påfallande övervikt män som i varierande nyktert tillstånd samlar mod bara för att i de allra flesta fall få nobben eller så får de bjuda på en drink och efter toalettricket är kvinnan bortblåst!


    Stackars din fru.
Svar på tråden Tjejer tar visst första steget