Inlägg från: tvekan |Visa alla inlägg
  • tvekan

    BF Februari 2022

    Hoppar in här också! Nyligen plussat och BF någongång mellan 28/1 - 5/2 2022 beroende på uträkning.

    Första barnet, vi är både 30 år och bor i Stockholm. Vi började aktivt nu i maj och det tog sig på första försöket. Vi är väldigt glada och tacksamma, om än lite förvånade och chockade.

    Hur går man vidare nu? När ska man skriva in sig hos barnmorska? ????

  • tvekan
    JooCee skrev 2021-05-24 13:36:21 följande:

    Spännande och grattis!

    Jag bokade faktiskt in ultraljud och NIPT idag, tänkte att tiderna kan gå åt fort eftersom dessa kommer ske först i slutet av juni/början av augusti. Har även fått tid för inskrivning. ????

    Jag lever efter devisen att man aldrig kan ta ut för mycket glädje i förskott. Händer det nått, ptja, den dagen den sorgen men fram tills dess tänker jag vara glad och planera.

    Är det någon annan som redan hunnit med att boka in sig på saker? Vad har ni för symtom?


    Jag bokade precis in mig på inskrivning, fick tid den 21/6. Känns så tråkigt att min sambo inte får komma med, men förstår självklart varför. Men det är ju första barnet för oss båda, så man vill ju gärna dela upplevelsen. Hur ser det ut hos er; får partner följa med?

    Jag har lite lätt illamående på fm. Och sen har jag en jättekonstig känsla på tungan; den känns alldeles öm. Typ som om jag har bränt mig eller ätit supersura godisar. Känslan kommer framförallt när jag äter. Väldigt konstigt haha
  • tvekan
    JooCee skrev 2021-05-24 18:50:53 följande:

    Det är samma här! Men tänker att han får vara med digitalt. Det som känns tråkigast är ju ultraljud, hoppas restriktionerna hinner släppa till dess.


    Ja verkligen, men som du säger så får vi hoppas att restriktionerna lättar tills dess. Vi har ju några veckor kvar iaf (:

    Jag tycker det är jättesvårt att veta hur/om vi ska gå vidare med några undersökningar innan RUL. Det är ju såå långt bort, och just nu känns det väldigt overkligt att det ligger någonting inne i magen. Jag är också livrädd att gå ända till RUL och se först då att det inte finnas något i magen eller att den inte mår bra. Så vi kanske bokar in ett privat UL, kub eller NIPT iaf.
Svar på tråden BF Februari 2022