Inlägg från: Jonnanittio |Visa alla inlägg
  • Jonnanittio

    BF Februari 2022

    Hej :)

    Plussade precis på ÄL+11 pch hoppar in här. Jag är verkligen i chock då detta inte var planerat, vi har kört avbrutet och så händer detta. Har fyra barn som är 7, snart 5, 3 och en liten plutt på 7 månader. Har panik och förstår inte hur detta ska gå. Hade planerat en femma om några år, men inte såhär snabbt haha. Har mått så sjukt illa de andra gångerna och kräkts fram till vecka 17-18 och är väldigt rädd att det ska bli så nu med, när jag har en sån liten att ta hand om. Någon annan som haft jobbiga graviditeter tidigare?

  • Jonnanittio
    Ericky skrev 2021-05-26 08:15:58 följande:

    Hej igen, 

    Jag tar absolut inte illa upp <3 Jag är ju med i dessa trådar för att kunna bolla funderingar och få input <3

    Jag fick mensvärk igår eftermiddag (vilket jag inte haft hittills) och fick i samband med det något som liknade starten på en mens. Tydliga blodblandade flytningar. Dock inga klumpar. Hann bli så otroligt ledsen eftersom jag var övertygad om att det var missfall på G pga de blodblandade flytningarna och att jag upplevde att mitt enda symtom, ömma bröstvårtor, försvunnit. De blodblandade flytningarna pågick dock bara igår under ett par timmar och sedan dess har jag inte blött mer, så nu vet jag inte vad jag ska tro. 

    Testen varken ökar eller minskar i styrka. Får vänta och se helt enkelt om det blir mer blödningar och testa igenom om några dagar. Tänker att jag kanske borde blöda lite mer om det är missfall. Hoppas på det iaf <3


    Håller tummarna för att allt går vägen för dig <3 Har du bild på stegringen?
  • Jonnanittio
    Ericky skrev 2021-05-26 20:38:23 följande:

    Känns så tråkigt att behöva lämna tråden jag var så glad över att ha fått starta, men missfallet är ett faktum idag med blödningar som en mens och ordentlig mensvärk. Och fortsatt svaga gravtest.

    Önskar alla er andra stort lycka till <3


    Åh nej beklagar verkligen :( Har haft flera mf så vet hur jävligt det kan kännas... Skickar dig massor av styrkekramar, ta hand om dig så gott du kan <3
  • Jonnanittio

    Någon mer som fortsätter testa fast att ni plussat? Vet att det är heltokigt men jag testar tills testlinjen är starkare än kontrollstrecket och jag får 3+ på digitala. Haft många missfall tidigare och då har jag haft svaga test eller test som inte ökat i styrka.. Vet att det inte är någon garanti osv. Men det här känns bra för att vara äl +13 <3

    Noll symtom än så länge dock.

  • Jonnanittio
    Lita89 skrev 2021-05-28 14:06:22 följande:

    Idag har jag ringt mvc för inskrivning! Allt blev så verkligt plötsligt :)) såklart kom en liten blödning idag bara för det.. blödde i förra grav också så är inte jätteorolig men kul känns det ju inte.

    Har ni andra bokat tid för inskrivning?


    Nej, det här blir mitt femte barn så jag är rätt chill. Tror jag tar det i vecka 10-11 typ ;)
  • Jonnanittio
    Lita89 skrev 2021-05-29 10:05:21 följande:

    Hehe skön inställning! Önskar man själv kunde va lite chill haha


    Haha jag är inte så chill egentligen, men som omföderska känner jag inte att det ger mer mig så mycket att skriva in mig tidigt och gå på det första hälsosamtalet (här får man ett sånt mellan vecka 5-7 där de informerar om rökning, alkohol, man får lite böcker etc). Har haft flera missfall också mellan vecka 6-10 så jag avvaktar helst också pga det.

    Men ska göra KUB i vecka 12+0 - 13+0 som bm bokar in så innan där iallafall :) Där jag bor är det inga problem att få tid snabbt, även under semestern, så det är skönt!
  • Jonnanittio

    Har ni några symtom än? Jag känner mig som vanligt, förutom feberkänsla på kvällarna. Är visserligen bara i vecka 4+1 så jag vet att det är lite väl tidigt än, tidigare har jag börjat känna illamående och trötthet mellan v. 5+0-7+0.

    Å ena sidan längtar jag efter lite symtom så att man får ett kvitto på att man verkligen är gravid men å andra sidan vet jag också att jag mår så sjukt jäkla dåligt första 15 veckorna (bakfyllekänsla, trötthet, illamående från helvetet etc).

  • Jonnanittio
    JooCee skrev 2021-05-30 22:45:07 följande:

    Idag hängde första spyan i luften men jag lyckades avstyra den i sista sekund. Stormade in i badrummet med tilltagande salivutsöndring men det gick att svälja bort. 

    Usch, är så rädd att det ska bli lika illa som med dottern då jag spydde i 9 månader och låg inlagd med dropp i flera vändor. Men det är bara bita ihop och fokusera på utfallet. 

    Hur går det för er andra?


    Fy, vilken vecka + dag är du i nu? Har också fått ligga inne med dropp pga kräkningar, och då fått diagnosen hyperemesis. Jag drabbades av det med 3 av 4 barn, hoppas verkligen att det blir lindrigare nu. Har du haft några mediciner mot illamående som du tyckt hjälpt tidigare?

    Jag är i 4+2 idag (4+6 enligt min app men tror min egen beräkning stämmer bättre) och känner nada. Bara inväntar illamåendet. Vet att jag kommer må skit när det väl drar igång, börjat runt vecka 5-6 där tidigare.
  • Jonnanittio

    [quote=81164556][quote-nick]MBL1712 skrev 2021-06-02 14:08:54 följande:[/quote-nick][/quote]

    Grattis, vilken himla fin ökning på testerna :)

  • Jonnanittio
    MBL1712 skrev 2021-06-02 19:58:12 följande:

    Hur mår ni alla? :)


    Mår i princip som vanligt. Är väldigt trött vilket troligtvis beror på att jag sovit uselt senaste nätterna och har huvudvärk vilket jag kopplar till värmen. Är i 4+5 idag och i förra graviditeten mådde jag redan superilla enligt anteckningar som jag sparat.

    Hur mår du?
  • Jonnanittio

    Någon annan som inte har några symtom? Jag är i vecka 6+0 enligt sista mens (men tror snarare 5+3 utefter äl) och har verkligen inga som helst symtom. Har fyra barn och har mått skit varje gång med extremt illamående och kräkningar, trötthet mm. Senast började jag må superilla redan på 4+3 så det känns som att denna graviditeten kanske inte är helt som den ska.

  • Jonnanittio

    Tack för svaren tjejen! <3 Ni är så snälla som försöker lugna mig, jag uppskattar verkligen det.

    Jag vet ju att graviditeter kan variera från gång till gång.. Det är bara det att jag har varit gravid 10 ggr innan, och inga symtom har inte varit något bra tecken för min del. 4 barn där jag som sagt mått pyton från plus i princip, 3 graviditeter som jag t o m fått avbryta då jag mått så uselt (hyperemesis gravidarum, extremt graviditetsillamående där jag legat inne med dropp och inte fått behålla någonting) och tre tidiga missfall (vecka 6-8) där jag hade absolut noll symtom.. Så för mig bådar inte detta gott känner jag :(

Svar på tråden BF Februari 2022