Inlägg från: Anonym4848 |Visa alla inlägg
  • Anonym4848

    BF Februari 2022

    EliS86 skrev 2021-09-13 10:03:35 följande:

    Tycker att det är stöd och pepp som såna här forum ska va till för :) jag hoppas det vänder för dig och att du tillåter dig att känna alla fina känslor som är kopplat till graviditet och det nya liv som väntar <3 det kommer bli magiskt!


    Absolut, så skönt att kunna ventilera allt man grubblar på! Tack igen, ska verkligen försöka..efter RUL iaf då.. :P
  • Anonym4848
    siiimbooo skrev 2021-09-14 11:39:31 följande:

    Du är inte ensam iallafall.. 2.5 vecka kvar till min RUL och nu kommer min oro ikapp.. har haft jätte mycket smärtorna och varit sjukskriven i några dagar nu. Har IBS sedan tidigare och förstoppningen är värre än någonsin och det påverkar livmodern säger barnmorskan men det i kombination med spökveckor där man inte känner något börjar ge mig panik..2 .5 v kvar att stå ut...


    Åh nej så jobbigt! Ja då sitter vi verkligen i samma båt! Fast inga smärtor här då, tack och lov! Men knappt någon mage (bara liiite när jag ligger ner) och mår exakt som vanligt. Spökveckor, jojo men!

    Kan bjussa på en bild på den obefintliga magen..syns alltså ingenting när jag står upp.

  • Anonym4848

    Ligger alltså i sängen på bilden, den kom åt fel håll.

  • Anonym4848
    siiimbooo skrev 2021-09-14 17:05:16 följande:

    Jo men exakt.. fokusera inte på storleken på magen! En väninna till mig hade inte mage förrän vecka 28 ungefär och allt var bra med henne!

    På mig syns det rejält (i min mening rejält iallafall). Det är verkligen olika från person till person. Snart har vi båda våra rul och hoppas på det bästa!! kram


    Tack, ja det finns ju de som får mage sent..får hoppas man är en av dem helt enkelt..

    Ja vi får kämpa på nu, håller tummarna för oss alla!
  • Anonym4848

    RUL idag, och allt såg bra ut tack och lov! <3

    Har fortfarande knappt nån mage, syns bara när jag ligger på rygg. Hade dock gått upp 4 kg, det trodde jag inte! Är extremt viktstabil annars så känns helt sjukt.

    Hur går det för er andra?

  • Anonym4848
    Iväntanpåivf skrev 2021-09-24 19:59:24 följande:

    Vad härligt att allt såg fint ut. Då är det bara att känna sig hyfsat lugn och njuta av resten :)

    Min mage kom på allvar för typ två veckor sen. Bara sen förra veckan har den blivit mycket tydligare. Är i v21 men på RUL så va bebis en vecka större än normalt. Eftersom vi gjort ivf så justerar man inte BF.


    Ska verkligen göra mitt bästa för att försöka slappna av lite nu!

    Precis, det kommer kanske rätt som det är. Sista,veckan har det hänt en del, men fortfarande bara så jag och sambon ser typ.
  • Anonym4848
    siiimbooo skrev 2021-09-24 21:39:51 följande:

    Vad skönt att höra att det gick bra! Försök njuta nu och om sparkarna inte redan känns ännu sp kanske du känner dem med snart!

    1.5 v kvar till vår RUL, 4 oktober! Längtar så jag spricker!! Hoppas allt ser bra ut!! Tror jag känt någon spark hit o dit, som en bubbla som spricker men går nästan 1 vecka mellan varje så vet inte ens om det är de.. längtar tills man känner det varje dag!


    Tack snälla, ska försöka! Känner absolut ingenting än, men hoppas det kommer igång snart. Har moderkakan i framvägg och nu på rul var hon väldigt lugn därinne så det dröjer väl..

    Åh förstår att du längtar! Känns ju som dagarna kryper fram! Det längtar jag också till, så det blir lite mer verkligt kanske!
  • Anonym4848
    EliS86 skrev 2021-09-25 07:04:58 följande:

    Men va skönt! Grattis!!

    Jag hade också moderkakan i framvägg med första och det dröjde mycket längre innan jag faktiskt kände något (även ovant med första bebisen). Låter som att allt är precis som det ska :)


    Tack snälla! <3

    Bara sista veckan har magen typ exploderat! Helt sjukt, från ingenstans liksom. Igår tror jag dessutom att jag kände lite små buffar!
  • Anonym4848
    EliS86 skrev 2021-09-29 19:44:48 följande:

    Men åh så härligt!! Om du tror att du känt något så är det nog bebis du känner :) tycker det är rätt tydlig skillnad i känsla från ?vanliga? typer av rörelser i magen, typ tarmar osv.


    Åh tror du det? Har aldrig känt detta förut, kom idag igen. Tänker om livmodern kan ha några typ ryck/tics för sig? Annars är det nog bebis.. :)
  • Anonym4848
    Iväntanpåivf skrev 2021-10-01 21:12:24 följande:

    Mystiskt. Har inte träffat BM sen i somras (v11) och minns inte att hon sa nåt. Är i v22 nu och RUL är passerat och gick bra men då sa de inte heller nåt.

    Får försöka ringa bm på måndag. Problemet är bara att telefontiderna brukar ta slut.


    Jag glömde fråga om intyget på RUL så fick ringa sen och fråga, då skickade de hem det med posten.
  • Anonym4848
    EliS86 skrev 2021-10-18 11:15:48 följande:

    Hej på er!

    Hur går det för alla?

    Jag har sprungit fram till tankar på inskolning på förskolan redan haha.. får mig att undra hur ni tänker kring det?

    Att skola in i februari 2023 känns lite tidigt.. hade gärna siktar på typ maj men då kommer ju sommaren så tätt inpå med ledighet och uppehåll. Augusti kanske är perfekt men är inte jättesugen att va borta 1,5 år från jobbet och dessutom tufft att hushålla med FP-dagarna? förstår att det inte finns något perfekt svar men bollar gärna med er andra som får februari-bebisar :)

    (Med dottern som kom i oktober blev det så enkelt med inskolning i januari.. )


    Tror det går bra! Mår fortfarande precis som vanligt, fått en liiiiten mage men ingen annan som ser nåt med kläder än. Känner sparkar flera gånger per dag, jättemysigt men också lite jobbigt när jag inte tycker jag känt nåt på ett tag..

    Har fortfarande sån oro, så att tänka på förskola finns liksom inte på världskartan här haha vi har inte köpt en enda pryl ens. Var dock och smytittade på vagnar idag, kändes helt galet.
  • Anonym4848
    EliS86 skrev 2021-10-18 22:06:03 följande:

    Men va mys! Storleken på magen är ju verkligen jätte individuell!

    Jag växte mycket i början och sen mindre. Andra växer inget i början och exploderar på slutet. Vissa får ju knappt mage och det är helt normalt det med! Det är däremot bra att hålla koll på sparkar såklart men det låter som att din bebis har ett mönster :)

    Jobbigt med oron? har du nämnt för mvc? Det är lång tid att gå med oro <3 hoppas du får fler och fler små glädjestund i vardagen där du kan njuta av sparkarna och prata lite med magen eller iaf klappa på den :)


    Tack för lugnande ord! <3

    Jo, det brukar kännas mest mitt på dagen, mindre på morgon och kväll, så framåt förmiddagen brukar det kännas som att det varit lugnt för länge..men så kommer det några buffar så kan man andas igen :)

    Jag kontaktade MVC och försökte för ett par veckor sen men hade otur med den jag fick prata med. Totalt oförstående och blev typ dumförklarad om mina funderingar.. :( så gav upp lite. Ska dock träffa min BM om en vecka, hoppas på mer förståelse då..som du säger, känns så tråkigt att fortfarande inte kunna tänka att det kommer gå bra. Vecka 24 nu liksom..
Svar på tråden BF Februari 2022