• Anonym (Eh)

    Tappad vårdnad

    Anonym (Pappa lars33) skrev 2021-05-25 14:40:14 följande:

    Jag har kvar umgängesrätten såklart.konflikterna beror inte bara på mig...

    Jag har inte haft något ombud och inte mamman heller.

    Så för att dottern vill att mamman ska ha vårdnaden då är det kört el vad?

    Kan tilläggas att jag inte heller har ett fungerande umgänge som det är nu och med handen på hjärtat har jag inte gjort nått för att ha en bra kontakt med min dotter.har gått 3 månader nu och jag har inte kontaktat henne,ja vet,jag skäms och vill ha en bra relation.men dottern hör inte av sig till mig heller.är det bara upp till mig?det har inte tillkommit något nytt men känner jag vill överklaga ändå.


    Varför är det så viktigt för dig att ha vårdnad om dottern när du inte ens bryr dig tillräckligt för att ha kontakt med henne?
  • Anonym (Eh)
    Anonym (Pappa lars33) skrev 2021-05-25 15:09:43 följande:

    Ja det är min rätt som pappa att vara med och bestämma.och jag kommer överklaga,det har alla rätt att göra.sen har jag läst att hovrätten ofta ändrar tingsrättens dom i vårdnadsmål.


    Du vill bestämma över ett barn du inte ens träffar. Du påstår att det handlar om att du vill ha bättre relation med dottern men det är uppenbar lögn. Går man flera månader utan att försöka kontakta och träffa sitt barn så bryr man sig inte. Detta handlar om ditt ego, att du ska få bestämma - något du upprepar hela tiden. En principsak som ska mata dina narcissistiska drag helt enkelt, för det handlar helt uppenbart inte om dottern. Jag förstår mycket väl både varför du förlorade vårdnaden och varför dottern inte vill du ska ha det. Överklaga du, det kommer ändå inte ändra något - som tur är.
Svar på tråden Tappad vårdnad