• Mrs Moneybags

    Tappad vårdnad

    Ditt fokus bör ligga på att försöka återskapa en god relation till din dotter. Ring henne, skicka brev, maila, sms-a, be att få träffa henne - ta ut henne på middag, gå på bio, hälsa på era släktingar osv tillsammans. 

    Det viktigaste är ju inte att få bestämma över någon som bara har 5 år kvar till myndighetsåldern. Det viktigaste är att du har din dotter i ditt liv, att hon är en naturlig familjemedlem och någon som kan prata med dig om allt hon tänker på. 

  • Mrs Moneybags
    Anonym (Pappa lars33) skrev 2021-05-25 15:22:58 följande:

    Ja,jag ska skicka in till hovrätten.ska kontakta en advokat som får hjälpa mig.hovrätten kommer öndra domen det är jag övertygad om.hon ville ha ett id kort åt våran dotter men de anser jag inte hon behöver i 12 års ålder.och att dottern vilja beaktades vad gäller vårdnaden tycker jag är horribelt


    Varför skulle hon inte behöva ett id-kort? Hur ska hon annars legitimera sig när hon exempelvis handlar saker själv osv?

    Min 9-åring har bankkort, bank-id, swish och egna konton på banken. Det är 2021 nu. 
  • Mrs Moneybags
    Anonym (Pappa lars33) skrev 2021-05-25 17:20:38 följande:
    Jag har meddelat att jag tar kontakt när vårdnadstvisten är löst,och sa åt domaren att vår relation kommer bli ännu sämre om mamman får vårdnaden och nu har hon den tyvärr.jag ska setill att få tillbaka den i hovrätten,barn mår bäst av att ha 2 vårdnadshavare.är mamman som påvärkat dottern säga hon vill att mamma har vårdnaden!!
    Varför skulle er relation bli sämre av att du förlorar vårdnaden? Är det en vendetta mot domaren du har eller mot dottern, eller mamman, eller alla tre? 

    Varför inte vända på steken istället och börja med att visa rätten att du gör allt för att få en bra relation med flickan? Du kan ju inte straffa flickan för att domaren valde att döma som hen gjorde? 
Svar på tråden Tappad vårdnad