Inlägg från: Anonym (Deadbeat of the year) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Deadbeat of the year)

    Tappad vårdnad

    Anonym (Pappa lars33) skrev 2021-06-30 13:41:55 följande:

    Oj här har det disskuterats ser jag.nå vi har blivit kallade till hovrätten i mitten på september.mitt x har skaffat ombud så även jag.fortfarande inte ett ljud från barnen,trugar inte.får se hur detta kommer gå.


    Varför trugar du inte? Om det är viktigt för dig att vara i ditt barns liv, så borde du ju anstränga dig mer, tycker du inte? Att vara principfast och vägra ge med sig kommer nog inte löna sig i hovrätten.

    För mig är det fullständigt självklart att du gör det här för att hävda dig (peniskomplex?), framförallt gentemot ditt ex.

    Du tycker dig blivit försmådd och nedtryckt, och nu tänker du fan ge igen med samma mynt. Du har ju visat med all tydlighet att du inte viker en millimeter, och är fullständigt oförmögen att se din egen del i det hela, utan hävdar bara dina inbillade "rättigheter".

    Googla Dunning-Kruger. Du tror dig kunna outsmarta ditt ex, din dotter, hovrätten, socialtjänsten, och så vidare. Din plan kommer inte vara särskilt framgångsrik, men jag antar att vi ses här i tråden i september :)
Svar på tråden Tappad vårdnad