• Anonym (Pappa lars33)

    Tappad vårdnad

    Att ett barn får ha sånt stort inflytande hos domaren och vittna om att hon vill att mamma har vårdnaden,bara det är för mig helt obegripligt.sen att min dotter inte hör av sig till mig är pga påvärkan från hennes mamma.det är så sjukt.ett barn ska inte ha sånt inflytande.

  • Anonym (Pappa lars33)

    Hur det lät i tingsrätten?tja som det brukar.mamman kastade ur sig all möjlig skit när hon skulle berätta sin syn.dottern när hon vittnade sa att hon vill mamman har vårdnaden då vi inte har någon bra kontakt,men att den kanske blir bättre i framtiden(det är mamman som sagt hon ska säga så).jag fick frågan om jag prioriterar min nuvarande relation framför den med dottern.sa som det var,då mamman försöker förstöra för mig så blir det väl rätt självklart att man gör det.

  • Anonym (Pappa lars33)

    Och vadå måste ha något nytt för att hovrätten ska pröva det.jag hade inga vittnen i tingsrätten så om jag kallar in min pappa,syskon mm att vittna om hur mamman är,då har jag nytt och då måste hovrätten pröva det!

  • Anonym (Pappa lars33)
    Anonym (Hmmm) skrev 2021-05-26 09:37:52 följande:

    Är det bara jag som misstänker att det hela bottnar i en toxisk femininitet från ditt ex sida? Din dotter är i ett skede i livet då man går från barn till vuxen, en väg som är kantrad med konflikter och viljan att vara livegen. 

    Kan det vara så att du varit bestämd och haft tydliga regler medans ditt ex mer varit svävande och låter dottern löpa fritt? 

    Har du varit en närvarande fader under barnets första 13 år? Eller har du distanserat dig rejält och varit frånvarande sedan barnets födelse?

    Jag förstår inte hur du gått in i en vårdnadstvist utan juridiskt ombud, personligen skulle jag aldrig släppa vårdnaden om mitt/mina barn. Handlar inte om att man skall vara närvarande eller ej, utan att man har exakt lika rätt till barnet/barnen som den andra föräldern, eftersom man båda har samma ansvar för de liv man satt till värden. Ansvar och rättigheter går hand i hand. 

    Vad har rätten mer lagt i beräkningen, att du dottern vill bo hos ditt ex gör inte att du blir av med vårdnaden, och inte heller att du lägger dottern som en part i målet när du och exet inte kan kan komma överens.

    Tyvärr är systemet riggat till kvinnans fördel, och då rätt rejält då också. Men tror det ligger en död katt begraven, för av det du beskrivit så bör du inte förlora vårdnaden. Om det är så, så överklaga och anmäl domaren för tjänstefel. Är väldigt allvarligt, inte ens missbrukare eller personer som våldtar sina barn eller mördar sitt ex blir av med vårdnaden.

    Skaffa dig för fasiken ett juridiskt ombud (du har rätt till det i hemförsäkringen om pengar saknas), det skall man generellt alltid göra när det kommer till eventuella tvistefrågor berörande allt.


    Samarbetsproblem,dotterns vilja och att dottern farit illa pga att jag inte kunnat hålla hon utanför våra konflikter.där är skälen för att mamman fick ensam vårdnad.jag behöver inget ombud .ja kan överköaga på egen hand,d har ju alla rätt att göra så jag kommer inte ge mig
  • Anonym (Pappa lars33)

    Nej vi har inte pratats vid.min dotter blockerade mig på sin mobil nyårs.när jag skrev ett sms om att hon och mamman förstör mitt liv.hin är ett barn och ska inte ha avgörande i vårdnadsfrågan anser jag.och mamman gör allt detta bara för att jäklas med mig,det vet jag.jag fick ett sms av mamman där hon skrev att hon kommer fortsätta ge mig information om dottern,spnt som är av vikt fast hon har ensam vårdnad.men jag är inte intresserad ha kontakt me henne då hon bara förstör.nu punktar ja här

  • Anonym (Pappa lars33)

    Vad är trolla?jag anser att ett barn mår bäst av att ha båda vh,inte bara en.att mamman vill fortsätta ge mig info el erbjöd mig en insynsfullmakt är väl ingenting i jämförelse med att tappa vårdnaden.dom har förstört för mig.och jag har skickat in till hovrätten.jag återkommer när jag fått pt beviljat ,för de kommer jag få.sen har dottern inte hälsat på sen i augusti förra året,vi bor 7 mil ifrån varann.mamman tycker jag ska köra tur och retur varannan helg för att träffa henne,om det känns lättare för hon,men d är inte bara jag som ska köra.hon sa åt mig att hon vill jag bygger upp en relation igen men mamman har ju nu förstört allt.

  • Anonym (Pappa lars33)
    ventilera mera skrev 2021-05-27 08:05:39 följande:

    Du är ju fullständigt jävla dum i huvudet. Hoppas ärligt talat hon slipper dig i fortsättningen. 


    De där var väl ändå rätt omoget att säga tycker jag,men det får stå för dig.

    Och till alla er andra.som jag skrev att få ett prövningstillstånd i hovrätten är lätt.drog inte alla mina kort i tinget,så visst har jag nytt att komma med !så när jag väl fått pt,då återkommer jag för att delge er fortsättningen.
  • Anonym (Pappa lars33)

    Haha så barnsligt.gissae att ingen av ni här ens vaer med om att söka pt i hovrätten,el har en susning om hur lätt de är.sen att få dom ändra tingsrättens dom till gemensam vårdnad är inte heller några problem.

  • Anonym (Pappa lars33)
    Miooo skrev 2021-05-27 11:51:54 följande:

    På vilket sätt tycker du att din dotter förstör ditt liv? Och om du verkligen tycker så är det väl bra att du inte har vårdnad? Varför vill du återfå vårdnaden om någon som förstör ditt liv, jag förstår faktiskts inte.


    För att mamman fick min egen dotter vittna i tingssalen,därför.hade hon inte varit så påvärkad av sin mamma så hade det aldrig blivit såhär!domaren kommer se igenom mammans falska fasad.att hon försöker hålla mig involverad i dotterns liv,el erbjuder en insynsfullmakt är bara för att det ska se bra ut.mamman smsade mig så sent som idag att dottern har fått börja äta medicin igen,hon frågade än en gång om jag kommer ha kvar mailen jag enkomt gjort för att hon ska kunna hålla kontakt med mig men svarade nej.jag vill inte ha med henne att göra.vår dotter är såpass stor att vi kan ha kontakt via henne.om hon nu nångång slutar låta mamman påvärka henne!
  • Anonym (Pappa lars33)
    Anonym (ME) skrev 2021-05-27 14:45:15 följande:

    Inget vettig pappa skulle skriva så till sitt barn. Du hade lika gärna kunnat misshandla henne fysiskt som att skriva något sådant. Inget barn glömmer när en förälder gör sånt. 

    Eller bo 7 mil bort från sitt barn? Vilken förälder gör så som verkligen vill vara med sitt barn? Tyvärr gjorde min pappa det vilket lett till att han aldrig känts som en riktig förälder. Men han stoppade åtminstone inte oss från att skaffa id-kort m.m. Så din dotter får inte åka utomlands med sin mamma? Varför får hon inte göra det?


    Man vet ju aldrig vart dom far el om dom kommer tillbaka.jag fick en orosanmälan på mig från skolan pga det jag skrev åt henne .7 mil bort är inte världens ände,dessutom bodde min nya där så var väk inte så konstigt
  • Anonym (Pappa lars33)

    Det har inget med mig att göra.läkaren ville fasa ut medicinen men nu efter olika prover är den återinsatt.så det har alltså inte med mig att göra!!

  • Anonym (Pappa lars33)
    Miooo skrev 2021-05-27 18:29:26 följande:

    Förstår du att det var fel att skriva så till henne? Har du bett henne om ursäkt för det?


    Nej vi har inte pratat sen nyårs har jag skrivit.

    Det kommer inte gå lösa nått förräns allt detta är klart.och då får ni tycka vad ni vill men så är de.
  • Anonym (Pappa lars33)

    Överklagat och skickat in för pt och fått det beviljat.så nu är det snart tillbaka till gemensam vårdnad igen!

  • Anonym (Pappa lars33)

    Tro vad ni vill.det är iaf gjort och jag fick pt!

  • Anonym (Pappa lars33)

    Och det vet ju du?vi får väl se.önskar er alla en skön sommar.

  • Anonym (Pappa lars33)
    Anonym (vad är det?) skrev 2021-06-08 19:09:25 följande:

    Förlåt min nyfikenhet, men vad är "pt" i det här sammanhanget? Det är en ny förkortning för mig.


    Då föreslår jag att du läser på.
  • Anonym (Pappa lars33)

    Oj här har det disskuterats ser jag.nå vi har blivit kallade till hovrätten i mitten på september.mitt x har skaffat ombud så även jag.fortfarande inte ett ljud från barnen,trugar inte.får se hur detta kommer gå.

  • Anonym (Pappa lars33)
    Anonym (Deadbeat of the year) skrev 2021-06-30 14:58:09 följande:

    Varför trugar du inte? Om det är viktigt för dig att vara i ditt barns liv, så borde du ju anstränga dig mer, tycker du inte? Att vara principfast och vägra ge med sig kommer nog inte löna sig i hovrätten.

    För mig är det fullständigt självklart att du gör det här för att hävda dig (peniskomplex?), framförallt gentemot ditt ex.

    Du tycker dig blivit försmådd och nedtryckt, och nu tänker du fan ge igen med samma mynt. Du har ju visat med all tydlighet att du inte viker en millimeter, och är fullständigt oförmögen att se din egen del i det hela, utan hävdar bara dina inbillade "rättigheter".

    Googla Dunning-Kruger. Du tror dig kunna outsmarta ditt ex, din dotter, hovrätten, socialtjänsten, och så vidare. Din plan kommer inte vara särskilt framgångsrik, men jag antar att vi ses här i tråden i september :)


    Det lär vi göra ????
Svar på tråden Tappad vårdnad