• MrsPJ

    Han tänder på att skada mig

    Då är din man sadist i dess rätta bemärkelse. Att du inte säger ifrån är ju pga ditt självskadebeteende och han utnyttjar det. Vidrigt! Om han dessutom vet att du inte vill så är det ju ett övergrepp. Är det verkligen bara på det här sättet han skadar dig? För det är svårt att tro att han är en fantastisk man i övrigt.

  • MrsPJ
    Anonym (K) skrev 2021-05-25 22:54:29 följande:

    Jag säger absolut inte att det är så för TS men många kvinnor gör det högst medvetet, använder män som redskap för att kunna skada sig själva. Känner flera män som råkat ut för det som fattat först efteråt att de blivit utnyttjade å det grövsta. De riskerar dessutom att straffas om tjejen går till polisen och drar en snyftare. Och det har förekommit.

    För oavsett vad man anser så finns det de som tänder på att skada och det finns de som tänder på att skadas. Och så finns det de som använder sex i sitt självskadebeteende och gör det mycket medvetet.

    Vad jag menar är att du inte ska vara så snar på att döma någon som vidrig. Det enda vi vet är egentligen att TS inte mår bra och att hon använd sex som självskadebeteende länge.

    Det enda råd man kan ge TS är att sluta ha sex och att söka hjälp tills hon hittar någon som hon tror och litar på.


    Men va? TS skriver ju att han VET att hon inte vill och att han är medveten om att det är ett självskadebeteende att "låta" honom göra henne illa. Så nej, det är inte det enda vi vet att hon har ett självskadebeteende. Och jag står fast vid att han är vidrig!
Svar på tråden Han tänder på att skada mig