Inlägg från: Anonym (Ylva) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ylva)

    Hyra undervåning i villa?

    Enniie skrev 2021-05-30 10:40:16 följande:

    Ja, det sa dottern igår. Eftersom vi hyr så måste vi få göra detta till vårat eget. Och det kändes ju bra att höra, men den gränsen är ju olika hos alla. Dom var väldigt barnkära och hade stora familjer, så jag upplevde inte att barnen skulle vara till besvär. Men det är ju skillnad på mina barn och dina barn oftast.

    Vi har aldrig fester, röker och dricker inte. Lägger oss tidigt osv . Men vi har flera små barn, och stora barn med npf som hamnar i affekt ibland där gap och skrik ingår.

    Jag får nog fundera lite till. Min man är väldigt positiv iallafall.


    Jag tänker att du ska fundera på hur du tycker att du vill ha det och vad som känns ok för dig. Paret har säkert räknat med att hyresgästerna kommer leva och det är verkligen inte alla som tycker ens jobbiga högljudda barn är besvärande.

    Däremot kan du som förälder uppfatta att det är värre att bara ha en granne, som dessutom är trevliga och som du vill stå på god fot med.

    Jag tänker dock precis som flera andra skrivit, att man visar samma sorts hänsyn som man hade gjort i ett vanligt boende mot vanliga grannar. Jag tror också att det är svårt för ert barn att paja en hel odling.
Svar på tråden Hyra undervåning i villa?