• Anonym (oooo)

    Hon vill skiljas för att jag festade

    Jag känner ingen man som varit ute och festat när det bara är en månad kvar tills barnet ska komma! Oavsett vad man gjort innan (din fru måste väl känt till hur du var innan ni började skaffa barn tillsammans), så är det ett väldigt nono att härja runt när barnet i princip kan ploppa ut när som helst. Vad händer om du är ute och super skallen av dig och vattnet går för henne? Vad är er plan inför förlossningen? 

  • Anonym (oooo)
    Anonym (Uppriven) skrev 2021-05-30 09:48:03 följande:
    Vad menar du med färdig i relationen? Jag känner mig inte alls färdig men ganska uppgiven när det känns som att hon startar gräl om massa olika saker.. hon har egentligen ingenting att oroa sig över men tror att jag ska vara otrogen till höger och vänster.
    Inget att oroa sig för? Du är så trög! Ja förlåt, men bara häften du har skrivit om dig själv i den här tråden skulle göra att jag dumpade dig direkt. Hade aldrig skaffa barn med en partner som är som du. 

    Det är nog inte oro över otrohet som är det värsta för henne. Det värsta är att du inte fattar hur man behöver ta ansvar när man är vuxen och har barn! 
    Man kan inte vara ute och parta ett par veckor innan förlossning. man kan inte ligga bakis hela dagen efter och inte bidra ett skit till familjen. För henne är det som att hon har ett extra barn som hon måste ta hand om samt oroa sig för. Vad är det du inte förstår

    Bra att du känner dig uppgiven. Det kanske hjälper dig att tänka i lite nya banor. 
Svar på tråden Hon vill skiljas för att jag festade