Inlägg från: Anonym (Hedda) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hedda)

    Hon vill skiljas för att jag festade

    Börja med att bli vuxen...
    Sluta prata med tjejer från FB som du "bara" vill prata med!!

    Om du uppskattade din fru  och barn DESSUTOM mer så skulle du inte gå ut på fylle fester!!

    Var en man...skulle min man hållit på så där så hade jag också skilt mig på studs!!

    Älskar du festa mer än din familj eller??

  • Anonym (Hedda)
    Anonym (Uppriven) skrev 2021-05-29 23:10:50 följande:
    Intressant! Tack för tipset. Har du erfarenhet av detta?

    Har oftast inte ölsug, nästan aldrig. Det är när jag väl är igång redan eller vad man ska säga, som det alltid slutar i en lång blöt natt. Funkar det för det eller? Är det en långsiktig behandling eller bara för engångsbruk innan man ska ut?

    Läskig biverkningsprofil där bara som enda minus
    Har inte supandet fått en (läskig) biverkning - din fru vill skiljas, men det kanske inte är en så läskig biverkning...för dig??

    Om du inte har något öl sug - börja inte dricka alls då - då slipper du både läkemedels biverkningar och annat - kanske...

    Hon kanske ff vill skiljas - men du skulle ju kunna prova att inte ens ta en öl - om du inte ens känner något sug??

    Konstigt t.o.m jag känner sug efter en öl nån gång ibland...men jag blir aldrig någonsin längre full- 
    så det låter konstigt ärligt talat!!
  • Anonym (Hedda)
    Anonym (Uppriven) skrev 2021-05-30 09:50:27 följande:
    Har inte tänkt att det varit ett problem att jag gått ut några få gånger per år
    Jaha var det bara ngr få ggr per år...

    Men hon är ju gravid när du var ute - bebisen kunde kommit tidigare!!
    och du har inte tänkt på COVID -  när du gick ut sist..

    Höll du avstånd från ALLA personer - långt avstånd - covid är luftburet och smittar mer nu än förut...

    Att ens gå ut och festa i dessa tider - det gör 16 åringar typ!!

    Min man skulle få en käft smäll eller en stekpanna i huvudet om han gick ut och festade över huvud taget nu- det har jag sagt till han ha ha

    Men han har inte varit ute på någon fest sen flera år tillbaka och skulle absolut inte gå ut på fest eller liknande nu...han vill inte smittas eller smitta mig och familjen!!
  • Anonym (Hedda)
    Brumma skrev 2021-05-30 10:23:55 följande:
    Men du orkar gå ut o festa?
    Precis vad jag tänkte!!

    Min man är också trött efter jobbet, men han gör massor med saker hemma..
    Lagar mat, diskar och annat varje dag!!
  • Anonym (Hedda)
    Anonym (Uppriven) skrev 2021-05-29 22:08:39 följande:
    Alltså problemet är att jag numera festar väldigt, väldigt sällan. Jag vet egentligen inte varför jag får så svårt att höra av mig till henne när jag är ute. Men det är inte meningen. Det är som att tiden går så fort. Har svårt att hålla mig till bara några bärs - det blir alltid en jävla massa. Och gällande kvinnor så är det aldrig någon jag haft någon intuition att ha någon vidare kontakt med än ytlig. Vet ej varför hon är så svartsjuk. Är det normalt att kräva att man ska sluta dricka helt?

    Är som sagt ute väldigt sällan, några gånger per år bara.

    Att jag ogillar att hon går ut beror på att jag vet hur utsatta kvinnor kan vara och hon har varit utsatt för sexuella övergrepp när hon varit ute tidigare.
    Är 6 ggr per år väldigt väldig sällan- Nej!! -speciellt inte nu när man inte ska "festa" och umgås- men det har väl du inte förstått när du blir så full att du inte ens vet vem och var du är?? Vet du ej varför hon var svartsjuk..nä vad konstigt om man läser dina andra inlägg, men du behöver nog inte oroa dig för hennes "sjukliga svartsjuka"- som du anklagar henne för!! - hon är nog bara sjukligt trött på dig!! Nej det kan ju vara svårt att höra av sig- tiden går fort när man är packad -speciellt om du bara ränner efter andra tjejer !!
    Anonym (Uppriven) skrev 2021-05-29 22:49:56 följande:
    När jag är ute ibland börjar hon skälla på mig och hota med skilsmässa och att hon inte vill vara med mig. Nu har det inte varit så de senaste gångerna men nästan alltid tidigare. Och det har känts väldigt orättvist och märkligt beteende från hennes sida.

    Jag förstår det, hon ska föda om en månad ungefär så känts ganska långt fram.
    Kanske för att en månad inte alls betyder att det måste gå en månad..Du vet aldrig -bebisen KAN ju komma tidigare - när som helst nu i princip...Konstigt att hon inte vill vara med dig - du som låter som en toppen man
    Obs Ironisk!!
    Anonym (Uppriven) skrev 2021-05-29 22:42:20 följande:
    Tack för ett bra svar. Innan jag träffade min fru var jag en skitstövel. Har haft flera förhållanden som tyvärr pajat pga att jag inte kunnat sluta när jag börjat, festade i princip varje helg från fredag till söndag, ofta tillsammans med mina bröder. Jag har tyvärr varit otrogen i alla mina förhållanden förutom i detta. Hon vet om allt detta och uttrycker att det gör henne osäker. Däremot anser jag att jag inte kan straffas för vad som hände innan vi träffades.

    Jag har haft ett par gränslösa kontakter med kvinnor och hon har kommit på detta och detta har jag helt slutat med.

    Jag har frågat henne ibland (vi talar kanske sex gånger per år max) om jag kunnat gå ut och hon har då okejat det om det varit exempelvis after work. Det har känts rimligt. Nu känns det dock som att hon har noll förtroende för mig för att jag gick på en fest hon ansåg att jag inte skulle gå på. Och känns helt sjukt att vi ska skiljas pga detta och att hon inte vill att jag är delaktig med det nya barnet. För en fests skull.
    Vad du ändrar dig i din "historia" hela tiden...Från TS och i flera andra inlägg som ovan stående inlägg!?
    Nu har hon okejat att du gått ut,,förut ville hon inte det
    Ja så då hade hon ju anledning att vara svartsjuk förut - eller att inte lita på dig alls!! om du var en skitstövel förut och alltid varit otrogen i alla dina förhållanden + Att du haft "ett par gränslösa kontakter med kvinnor - hon har kommit på detta och detta har jag helt slutat med"
    Vad betyder gränslösa kontakter - otrohet?!!

    Hur ska hon veta att du "slutat" med "detta" när du ff går ut med dina bröder som du gjorde när du varit otrogen mot alla andra när du supit och ff super och lägger till tjejer från fester till din vän lista på FB...du gillade att vara "social" går det inte vara vän med andra män istället..Eller kvinnor som är era vänner redan.!?
    Inga okända kvinnor från fester som du ändå inte hade tänkt ha kontakt med??

    Nej det låter sjukt att du var tvungen att gå ut och supa när din fru kan föda när som helst...Speciellt mitt i en pandemi!!
    Det beror nog inte "bara" pga av EN fest-som flera har skrivit!!
    Har du svårt att förstå att det beror på ditt beteende och tex att du kan få covid som du ränner runt på fester efter andra kvinnor och jag gissar ju på att du gör mer än det, eller hur!?
    Vad skulle du gjort om du hade blivit smittad
    Eller om barnet kom tidigare och du är redlöst berusad..

    Jag är glad att jag inte har en sån man som dig..skulle aldrig ens petat på en sån, men jag antar att du inte berättade hur du var/är förrän hon kom på dig..

    Hjälp henne att lämna dig istället om du bryr dig någonting så hon kan träffa en riktig man istället för en som beter sig som en tonåring..
    Så får du ta barnen varannan vecka och göra ALLT dom veckorna sen kan du ju supa varannan vecka!!
    Låter inte det lika kul- väx upp!!


  • Anonym (Hedda)
    Anonym (XXX) skrev 2021-05-30 15:37:11 följande:

    Jag tycker att din fru överreagerar. men å andra sidan kan man göra det när man är gravid. Allt kretsar kring bebisen, man är orolig för förlossningen, man har kanske ambivalenta känslor själv inför den stora förändringen som snart ska ske i livet...

    Jag tror att hon kommer att behöva dig när barnet väl är där - hon kommer att se att hon inte råddar allt ensam. 


    Ibland kan det ju vara den där moroten som gör att man orkar med sin tillvaro överhuvudtaget. Även om det inte är lika "moraliskt korrekt" att gå på en fest och dricka några öl, som att gå på en operaföreställning eller åka på en retreat på ett kloster för att ladda batterierna. Man får nog acceptera att folk är olika. 
    Har du läst hela tråden eller??

    Du tycker alltså att han behöver en morot där han inte kan sluta dricka om han väl börjar-det handlar inte om några öl  - utan att han inte kan sluta dricka när han väl börjat och blir redlöst berusad!!

    Hon vill ju inte ha den där otrogna typen längre som super skallen i bitar och det kan man ju förstå- har inte typen ställt upp på något annat tidigare så varför skulle hon vilja ha han senare..

    Däremot så kan får han väl ta dom andra barnen varannan vecka och DÅ får han märka hur trött man kan bli - istället för att inte göra någonting alls- vadå "hjälpa till" nej man delar på saker man "hjälper inte till" hemma i sitt eget hem - för jag är lite trött efter jobbet-det är väl alla!!

    Man ska inte ens gå ut och festa nu eller göra något som du skrev - hallå corona - har vissa helt glömt bort tydligen-märkligt!!
  • Anonym (Hedda)
    Fjäril kär skrev 2021-06-07 18:34:42 följande:

    Jag hoppas du är medveten om att din fru har läst den här tråden?


    Hur vet du det??
    men jag hoppas du har rätt!!
  • Anonym (Hedda)
    Anonym (well) skrev 2021-06-07 19:54:15 följande:
    Hur vet du det och vad tycker hon, stackarn??
    Jag läste tråden och det var hans fru!!

    Hon var ledsen!!
  • Anonym (Hedda)
    Anonym (well) skrev 2021-06-07 19:54:15 följande:
    Hur vet du det och vad tycker hon, stackarn??
    Jag läste tråden och det var hans fru!!

    Hon var ledsen!!
  • Anonym (Hedda)
    sextiotalist skrev 2021-06-08 10:22:08 följande:
    verkar inte vara samma
    Han skrev ju det själv att "ja det är min fru"
Svar på tråden Hon vill skiljas för att jag festade