Inlägg från: Anonym (jeeze) |Visa alla inlägg
  • Anonym (jeeze)

    Hon vill skiljas för att jag festade

    Om det är något som är irriterande så är det att själv känna sig som en sjöelefant, ha elva olika obehagliga graviditetssymptom dagligen (det hade jag då) och inte kunna dricka och äta vad man vill sedan nio hela månader och inte kunna sova ordentligt sedan minst tre månader.

    När den andra parten då går ut och demonstrerar hur fritt och bekymmerslöst DE minsann kan leva, håhåhåHÅ! här ska det flexas och flirtas i baren, då hade jag blivit kungligt jävla supersur av bara det. Fine, man behöver inte vara eremit för att partnern inte kan festa som höggravid men det du gör är som att ta en stor jävla bajsmacka och trycka in den i hennes nylle.

    Fattar du det eller?

    Att någon kvinna ens skaffar tre barn är ett mirakel.

    Att någon skaffar tre barn med någon som beter sig som du är ett personligt misslyckande.

  • Anonym (jeeze)
    Anonym (Förstår rätt så bra) skrev 2021-06-09 15:46:01 följande:
    Jag är varken bitter eller fokuserad på kön. Tvärtom talar jag för järmställdhet på riktigt. Kommentarerna på FL är mycket mycket ojämställda och förmätna, fulla med svartvita stereotyper. Det är tragiskt för hela samhället. Du verkar enormt enfaldig.

    Släpp detta att det handlar om att jag eller TS har fel egenskaper. Både TS och jag med många har rätt att ha våra FB ifred, vi har eget vuxet ansvar för hur vi beter oss och vi får gå på fest och vi får dricka alkohol.

    Vi lever inte i en feministisk tvångsstat med skillnad mellan könen där TS fru har rätt att tvångskontrollera TS. Det kan inte accepteras. Det handlar inte om bitterhet när vi hävdar att man inte får bete sig så illa. Det är frihet och rättvisa.

    Beklaga hit och dit. Jag har träffat många bra människor i mitt liv men jag är numera mycket noga med att stötta var och varannan ung man och medelålders pappa från att hamna i det destruktiva förhållanden som många kvinnor vill ha. Det är gränslöst och inte bra ömsesidiga förhållanden. 

    TS borde inte tveka mer. Han borde ha fått nog. Han borde öppna ögonen och inse att han lever i ett kontrollerande destruktivt förhållande. Tro mig, jag upprepar igen att jag kan läsa hans rubrik. Vad är det du inte förstår? Varför blir det så lätt kortslutning...
    Dina inlägg är mest tragiska för dig själv. Men lycka till...
  • Anonym (jeeze)
    Kungsholmsbo skrev 2021-06-13 15:08:32 följande:

    Nej, hon vill skiljas för att du inte ser henne och på riktigt lyssnar till hennes behov. Ett av de största problemen som män har. Skulle män öppna öronen och ögonen så skulle allt vara så mycket bättre får många.

    För de ska spela golf, kolla på match, träna och hänga och resa med polare samt ha sina reseklubbar och annat jox. Medan alla kvinnor sitter hemma med ungarna - för det är så det är. Tyvärr. Så fort ens vänner blev mammor så var det adjöss till livet som fanns innan. Vi har iofs varit duktiga på att vara ute och äta tillsammans - men gud förbjude att man går hem efter kl 21? 


    Oj, min man brukade bara säga " Du kommer hem till soluppgången va?" och skratta lite innan han pussade mig på väg ut på min girl's night när vårt barn var litet.
Svar på tråden Hon vill skiljas för att jag festade