• Karlington

    14 år beter sig som en 5-åring

    Ni borde få någon mer utredning till stånd. Det du beskriver går långt bortom ADHD, och låter ju som någon form av utvecklingsstörning.

  • Karlington
    Anonym (mankan hatasinbonus) skrev 2021-06-01 03:06:24 följande:

    Ja jag vet...o jag har försökt få till det men iom att jag inte är hans bio mamma så får jag inget gensvar. Pappan orkar inte och mamma är inte i stånd att engagera sig överhuvudtaget mer än absolut nödvändigt då hon faller in och ut ur sitt missbruk hela tiden.


    Hon drack och tog narkotikaklassade tabletter genom hela graviditeten, så pojken är född med ett beroende. Dom låg kvar på BB i nästan 2 mån pga att han hade dålig syresättning samt svår abstinens.


    Så det spelar definitivt in i hans mentala utveckling...men ingen gööör något. Jag står bara och ser på...o känner avsmak för allt som har med honom att göra...


    Jag orkar inte mer liksom...Pappan vet hur jag känner...och känner likadant i vissa avseenden.


    Aj, låter jobbigt som tusan. :(

    Du måste helt enkelt få pappan att ta tag i det här. Om du inte gör det så har du två andra alternativ: acceptera att det här är resten av ditt liv, eller lämna honom.
  • Karlington
    Anonym (mankan hatasinbonus) skrev 2021-06-01 23:26:18 följande:

    I FLERA ÅÅÅÅRRR har jag bett min man om att söka stödfamilj från soc till pojken. Men min man är för stolt. Han ser inte heller problemet. För "någon annan" (jag) städar, tvättar, lagar, försvarar och fixar med allt jämt.


    Din man kommer inte göra något på egen hand, så mycket är klart. Så ge honom ett ultimatum, acceptera att detta är ditt liv från och med nu, eller lämna honom.
Svar på tråden 14 år beter sig som en 5-åring