Inlägg från: Anonym (Anonym) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anonym)

    Gravid sambo utan sexlust

    Men vissa jävla karlar alltså? vill ni göra ett byte eller och vara den som tillverkar barnet i er egen kropp och sedan föda med allt vad det innebär? Blir fan mörkrädd av att läsa att kvinnan måste förstå att ni är kåta. Ni har väl händer och kan tillfredsställa er själva? Vi har inget ansvar för att se till att ni får utlösning med jämna mellanrum.

    Så här är det: att vara gravid skiljer sig åt, från kvinna till kvinna och från gång till gång. Med första barnen så mådde jag knappt illa, ingen foglossning, inga tidiga sammandragningar. Livet pågick med andra ord ungefär som vanlig och jag var lika sugen på sex då som innan grav. Sista grav var helt annorlunda, mådde extremt illa i 3 månader därefter följde massa andra åkommor Och ett väldigt stort behov av att få vara ifred. 


    Men oavsett om man har fysiska problem eller inte så ska inte kravet på sex finnas där, överhuvudtaget. Det kan pågå mycket mentalt som påverkar vad den gravida vill och det får ni respektera. Vi skapar liksom era (våra) barn med våra kroppar.

    Efter grav så fortsätter skapandet då det oftast är vi som ger barnet mat, det är vi som tröstar, finns där osv när bebis är liten. Sen får ni en större roll och vi kan börja känna oss som egna människor på ett annat sätt igen. En del går det fortare för, andra går det långsammare för. Men samma där, sluta pressa. 

Svar på tråden Gravid sambo utan sexlust