Inlägg från: Anonym (en tid) |Visa alla inlägg
  • Anonym (en tid)

    Gravid sambo utan sexlust

    Under en senare fas av graviditeten kommenderades jag till sängen och dessutom flera gånger per dag. Tro mig även för en man är det inte direkt njutningsfullt när man blir för öm efteråt och dessutom får jobba i någon som vill för mycket.

  • Anonym (en tid)
    Anonym (Två) skrev 2023-09-03 10:15:41 följande:

    Jag har två stycken graviditeter bakom mig och under båda hade jag mer lust än vanligt, typ varje dag! :D
    Men ca 3-4 mån efter förlossningen verkligen NOLL lust, men efter de har sexlivet fortsatt ca 1-2 gånger per vecka.


    Lycklig man.
  • Anonym (en tid)
    Anonym (Nala) skrev 2023-09-03 14:13:11 följande:

    Mmmm och sex ÄR viktigt i en relation. Jag är helt med dig där. MEN just den här tiden i livet, som är så oerhört kort, så får man faktiskt lägga sina egna behov på hyllan ett tag.


    Hon tvingas ju göra det pga av graviditeten och du behöver också göra det.

    Man måste se relationen ur ett långsiktigt perspektiv här. Är 9 månader verkligen en big deal om man ska leva ihop i 50 år? Är relationen så svag att man inte har råd att kunna pausa en liten tid? Det måste finnas utrymme för graviditet, sjukdomar, olyckor och andra livsomvälvande händelser utan att man för det börjar ojja sig över relationen.


    Har man haft ett stabilt sexsug tidigare så kommer man ofta tillbaka till det sen. Men just nu ska tankar och oro inte ligga på sexlivet utan på barnet. Livet kommer ändras radikalt med ett barn. Ett steg i taget. 
    Man måste orka. Och man kan inte kräva av en människa vars kropp arbetar non-stopp 24/7 i nästan ett år på att bygga en människa- ska överhuvudtaget orka med att leva på som vanligt under de villkoren. Hon går igenom något extremt påfrestande för kroppen. När hon är över på andra sidan kommer hennes lust och ork komma tillbaka. 


    ...eller inte komma tillbaka.
Svar på tråden Gravid sambo utan sexlust