• mandy93

    BIM JULI

    Hej! Jag är ny i tråden, det blir vårt första försök denna månad. Hängde här sist vi planerade barn vilket resulterade i vår dotter som föddes september 2020. Fick tillbaka mensen denna månad och vi bestämde oss för att ?köra på direkt? med syskonförsök. Lägger till min BIM i tråden nedan :)

    2/7 mandy93, 27år (1:a försöket)

    X/7 Längtar efter dig (4e försöket, 1 MF)

    4/7 Elin11989 31 år (3e försöket 3:e barnet)

    4/7 DrLavernius, 27år (3e försöket, första barnet)

    5/7 Mamma8212 (2a försöket, 3 barn)

    5/7 mangelica92 (2a försöket på barn nr 6)

    6/7 Anonym (bebisdrömmar) (3e försöket, 1 barn, 1 ängel)

    6/7 Hallonglass91, 30 år (4e försöket första barnet, 1 MA)

    11/7 PrettyMoon, 30 år (Andra försöket, första barnet)[/quote]

  • mandy93

    ÄL-vecka på g här med! Så spännande att vi är några som har samtidigt!!

    Ska börja testa imorgon tror jag, enligt NC ska jag börja på torsdag men har haft lite flytningar som får mig att misstänka att det kanske är p g lite tidigare. Vi har sagt att händer det så händer det, så tror inte jag ska testa för ofta, vill inte bli för besatt (hände när vi försökte med första barnet :/ )

  • mandy93

    Vet inte vad som har hänt.... jag har testat och testat men inte fått ett enda positivt (eller vad jag iaf fattar som positivt) ÄL-test. Köpte ett gäng från babyplan men tror det blir till att köpa ett digitalt om det inte fäster den här gången.

    Är även lite kluven på om jag redan vill bli gravid? Lite nervös typ? Har gått runt och funderat en del. Ska börja jobba igen i augusti och ja...jag vet inte. Vi fortsätter ha oskyddat sex och ser vad som händer!

  • mandy93
    Fialotta8 skrev 2021-06-28 07:58:46 följande:

    Jag är helt med på hur du tänker och känner och hur din kropp funkar. Vi fick barn i november och min cykel har ganska nyss startat. Skulle haft ägglossning den 19e men det verkar som att den var först igår. Hade negativa test hela hela hela tiden men igår fick jag en sån där jättetydlig ägglossningsflytning och tog ett test idag igen som va NÄSTAN positivt. Så antingen va det ägglossning igår typ åtta dagar efter beräknad, eller typ imorgon som är 10 dagar efter..... så störigt när kroppen inte funkar som den brukar!Jag kan så relatera till allt du skriver. Vi fick barn i november och min cykel har ganska nyss kommit igång efter det. Jag skulle haft ÄL den 19e men bara negativa test hela hela tiden så jag gav upp denna månaden och kände att det blir ingen äl denna månaden.... igår däremot fick jag en sån där jättetydlig ägglossningsflytning med molvärk så hoppet steg och i morse testade jag och testet var nästan helt positivt. Så troligtvis har jag haft äl igår eller imorgon. Det är 8! Eller 10 dagar senare än planerat! :o så ge inte upp helt ännu om ni nu känner er redo för nästa bebis givetvis!


    Åh tack för ditt svar! Så kan det ju vara....tänker ju att kroppen kanske som du skriver inte är riktigt med på noterna än. Vi får se. Jag hade lite ägglossningsflytning nu under midsommarhelgen, typ 7 dagar sent. Tyvärr var vi bortresta så blev inget ligg. Men men! Nu kanske jag kan dricka vin på vår semester i juli haha.

    Jag velar fram och tillbaka. Sambon är med på noterna (och är även väldigt pepp på att slippa kondom haha) men vi har inte bråttom. Vår lilla tjej är inte ens 10 månader så vi har inte bråttom.

    Hoppas det går vägen för er denna månad!
  • mandy93
    Fialotta8 skrev 2021-06-28 20:44:54 följande:

    Ja det är störigt när man inte riktigt känner igen sin kropp bara, haha! Men så är det. Vi får se, jag har ingen aning om hur det kommer gå för oss. Kanske har fått till det typ en eller två gånger omkring äl och det kanske kan räcka? Haha vem vet :p är ödmjuk inför att det inte är lika lätt att skaffa nr 3 som nr 1 och 2. Vi får se!

    Uppdatera sen när det är dags för testning om du vill ;D


    Det ska jag! Bim är på fredag och jag går runt och känner efter lite för mycket. Har varit yr men det kan också vara vädret. Tänker att jag ska testa på lördag. Får se om jag håller mig eller inte :)

    När är det dags att testa för dig?
  • mandy93

    BIM idag och testade negativt på morgonen. Ingen mens dock. Är ju dock osäker på hur min kropp funkar nu wftee första graviditeten, den kanske inte är helt med på svängarna(??)

    Aja ska vänta tills på måndag (om jag lyckas är en annan fråga) och testa igen då. Har full rulle hela helgen + en snokande mamma så vågar inte råka lämna något test framme haha.

    Hoppas ni andra med BIM plussar!!

  • mandy93

    Grattis alla som har plussat!! :)

    Här kom mensen nu på morgonen så jag får väl hoppa in i en augusti-tråd när den är igång. Nästa BIM är 2/8. Ägglossningen förväntas mitt i stugsemestern, vi får se hur det går haha! Är fortsatt optimistisk för att det ska bli en vårbebis 2022 :)

    Ha en fin söndag alla!

  • mandy93
    Anonym (JG) skrev 2021-07-04 08:46:52 följande:

    Hände mig också och vi fick till det varje dag ändå haha man blir ju kreativ


    Haha!! Vi får jobba på kreativiteten helt enkelt :) tack för peppen!!
Svar på tråden BIM JULI