• mamma8212

    BIM JULI

    Ok, positivt äl-test igår, som jag bara tog spontant. Trodde inte det skulle vara det, har i princip inte känt av någon ägglossning denna månaden. Typ inga symtom alls, som jag brukar ha.

    Men iaf, blev positivt igår och mannen somnade på kvällen.. Men vi har legat alla dagar innan det, och även idag.. Får se om det resultat.

    Rosa är senaste mens, hjärtan är när vi har haft sex, haha..

  • mamma8212
    Anonym (Bebisdrömmar) skrev 2021-06-21 09:56:58 följande:

    Tog digitalt äl-test igår kväll och fick en fast gubbe. Cd 12 bara och har nog aldrig fått positivt så tidigt förr. Tog en vanlig sticka idag på morgonen för att jämföra om det verkligen är rätt?

    Kommer ta ett till ikväll för att se om det stegrar eller sjunker.


    Gå efter det digitala. Jag skulle aldrig jämföra digitalt och vanligt, svårt att tolka när dom är tagna vid olika tillfällen. :) Dessutom ska man inte gå efter stickan inuti det digitala, även om jag också gör det ibland, haha. Och att du fick positivt på digitalt och idag svagare på stickan är inte så konstigt, det kan sjunka snabbt och bli negativt :) Jag gick från glad gubbe till tom ring på ett dygn.
  • mamma8212

    Här är också äl över, tror jag. Vi fortsätter ett tag till för säkerhets skull ;) Jag vet inte, är redan inställd på att det inte blir något. Jag orkar inte få upp förhoppningarna efter förra månaden. Men jag är mitt i semester och ska göra saker så tankarna är iaf på andra håll istället för att bara vänta på bim :)

  • mamma8212

    Någon som tempar eller vet med sig att äl kan komma senare än dom där 24-36 timmarna efter positivt äl-test? Jag fick positivt dag 15, dag 18 var jag så fruktansvärt öm i magen, vi kunde knappt ha sex, det gjorde SÅ ont och det har jag aldrig varit med om innan. Det har inte känts något efter det, eller innan. Om det hänger ihop med äl så kom den ju mer 72 timmar efter positivt. Jag misstänker att jag har ägglossning 2 dagar efter positivt test annars, för det stämmer med när mensen sen kommer.

    Annars har jag inga känningar än, vilket är bra. Förra månaden fick jag mensvärk redan runt den här tiden.. Så jag hoppas det håller sig borta.

  • mamma8212

    BIM måndag/tisdag. Ska nog testa ev lördag.. Men jag tror jag känner som förra månaden, mensvärk och pms. Får se vad det blir av det.

  • mamma8212
    Emmissss skrev 2021-06-30 07:42:32 följande:

    Finns det någon här inne som fått mens och sen har den inte fortsatt dag 2? Har sån jävla mensvärk och knaprat tabletter i 4 dagar.

    När jag plussade förra gången fick jag bara en blödning på fm och sen inget mer. Nu va det "medel" på bim sen typ inget mer!? Idag är jag inne på dag 3 och det kommer ingenting. Jag var helt hundra på att jag fått mens.


    Har du tagit något test? Jag vet att mensen kan bli knepig om det är en månad man inte haft ägglossning. Eller ett väldigt tidigt missfall..? Men då borde du få positivt på test.
  • mamma8212

    Jag tog ett från gravidkollen idag, bim -5 och kunde ev ana en suuuupersvag skugga, men det var knappt.. inget som skulle fastna på bild. Får vänta och se :)

  • mamma8212
    Elin11989 skrev 2021-07-01 01:39:50 följande:

    //

    Imorse visade testet en svag skugga på ÄL+11, nu ikväll eller natt rättare sagt tog jag två nya test och på båda syns ett svagt streck, svårt att få på bild men båda strecken kom inom 5 min och syns utan att vända och vrida. Vågar man tro att det är ett plus på riktigt?


    På det understa ser jag ett svagt :)

    Du är en dag före mig i bim, spännande!
  • mamma8212
    Hallonglass91 skrev 2021-07-01 09:23:26 följande:

    Så spännande, hoppas du är gravid!! :)


    Ja.. man får ju upp hoppet. Och blir det sen inget så kommer besvikelsen.
  • mamma8212
    Anonym (Bebisdrömmar) skrev 2021-07-01 13:21:49 följande:

    Clearblue early va det som visade streck efter några timmar. Medan vanlig sticka från testlagret visade negativt i morse. Får se om det visar nått ikväll när jag kommer hem.

    Men köpt ett nytt cb early nu som jag ska testa med imorgon igen.


    Jag fick flera spökstreck med cb early.. brukar ta vanliga cb, det har aldrig visat fel :)
Svar på tråden BIM JULI