Inlägg från: Mirabilis89 |Visa alla inlägg
  • Mirabilis89

    Vi som försökt en längre tid - första barnet

    Vad roligt att ni är flera som följs åt med äggplock och återföring, håller alla tummar jag har för lyckade resultat! Skrattande

    Här har remissen skickats iväg i går och ankommit till reproduktionsmedicin Huddinge, så nu ska vi bara vänta cirka 5 veckor-isch på godkännande med. Så himla spännande, jag är fett taggad på IVF! Skrattande Det verkar som att det går att få snabbt med tid (inom 1-3 v) inför uppstart på vår klinik sen med (Stockholms IVF) och ingen väntetid direkt för sprutstart sen, så det känns ju lugnt. 

    Har beställt hem lite extra vitaminer (d-vitamin, extra folsyra, mittval kvinna) för att boosta lite inför kommande IVF med, tänker att det kan ju inte skada. Har inte direkt tagit vitaminer och så tidigare (har inte riktigt behövt heller), men känns bra att boosta. 

    De kommande månaderna är det rätt fullt upp med min häst, jobb, flytt/byte av stall, träningar och tävlingar med hästen med, så ska nog kunna hålla mig sysselsatt under tiden hehe. 

  • Mirabilis89
    RH93 skrev 2022-03-05 10:03:31 följande:

    JAG ÄR GRAVID!! Så sjukt har knappt fattat det ännu själv. Det räckte med det där enda lilla perfekta embryot. Har knappt sovit inatt. Vaknade supertidigt och va så nervös. Tog först ett predictor early som visade ett starkt streck direkt. Vågade inte tro på det och tänkte att jag kanske hade lagt det åt fel håll och det var kontrollstrecket som syntes haha. Så tog ett digitalt som också visade gravid väldigt fort. Är så lycklig och ska försöka att bara njuta av detta.


    Men wow, grattis!!!!
  • Mirabilis89
    Carina82 skrev 2022-03-09 15:47:01 följande:
    Det blev 16 ägg varav 11 befruktades omg! Känns såklart jättebra, men pga stora antalet ägg blir det totalfrys och återföring först om 1,5 månad. Så nu är jag nervös över om några kommer klara nedfrysning, hoppas hoppas! Mår iaf helt ok men var lite jobbigt igår; inte under själva ingreppet (kände typ inget) utan efter. Låg hela dagen i soffan när jag kom hem, och tittade på Downton Abbey haha :) 

    Virka bra ett bra tips! Generellt är det nog bra med pyssel och sånt, för att hålla händer och hjärna sysselsatt :) 
    Vilka strålande resultat! Och i situationen bra med totalfrys då. Det kommer säkert i slutändan för just dig vara bra att kroppen får vila 1,5 månad innan graviditet Skrattande För det kommer det blir!!
  • Mirabilis89
    Carina82 skrev 2022-03-10 18:44:48 följande:
    Jaa det låter som en bra inställning, tack för pepp <3 Har tappat kollen senaste tiden känner jag, var befinner du dig på den här resan? Hoppas nära slutdestination såklart :) 
    Soff skrev 2022-03-10 08:04:10 följande:
    Eller hur?!! Haha ah okey! Vad brukar du spela på för konsol? Jag spelar just nu Animal crossing på Nintendo switch :) 
    Åh animal crossing var jag helt BESATT av ett tag haha! Var tvungen att spela varje morgon innan jobbet för att 'blommorna måste vattnas' :) Jag (eller ja, min kille) spelar på både Playstation, Xbox eller på Nintendo switch. Favoriterna senaste tiden har varit Zelda (breath of the wild), Psychonauts 2 och Ratchet and Clank :)
    Remissen inskickad sen en vecka tillbaka, så några veckor väntetid till för godkännande. Så vi kan troligtvis dra igång med IVF i maj trodde läkaren! Jag hade ett amh på 1,0, men eftersom övriga tester såg perfekta ut som han sa och vi vill ha barn NU så har det ingen praktiskt betydelse så speciellt eftersom jag bara är 33 så att säga. Läkaren var mkt positiv iaf så det känns bra! :D
  • Mirabilis89
    MsTintin skrev 2022-03-21 16:48:09 följande:

    Igår så sköljde ett illamående över mig vid lunch och jag började ju såklart fundera på om det kaaanske kunde betyda något. Min man sa till slut åt mig att ta ett test, men jag hade bara gamla, utgångna test kvar. Jag tog typ fyra stycken och alla kom tillbaka positiva!

    Jag vågade dock inte tro på dessa, så idag på lunchen stack jag iväg och köpte ett nytt, digitalt test. Och det visade också positivt! Jag är helt chockad, vågade ju inte tro att det skulle bli något!


    Stort grattis!! Skrattande Det blev på första IVF:en med färsk insättning va?
  • Mirabilis89
    MsTintin skrev 2022-03-24 10:32:35 följande:
    RH93 skrev 2022-03-21 19:35:12 följande:

    MSTINTIN: åh va kul. Stort grattis <3


    Mirabilis89 skrev 2022-03-22 14:56:46 följande:
    Stort grattis!! Skrattande Det blev på första IVF:en med färsk insättning va?
    Tack allihopa, det känns helt overkligt! Nu kommer nya milstolpar att förhoppningsvis ta sig förbi, första blir att få höra hjärtljud under ultraljudet om två veckor!

    Mirablis89 - ja precis, det stämmer :)



    Åh vad härligt, det känns lovande inför vår kommande IVF med. Tycker jag hört om så många som inte lyckas på första, så kul att höra om de se gör det också med. Glad
  • Mirabilis89
    ttcjuliaa skrev 2022-03-29 18:32:41 följande:

    Känt mig så trött och urven i tre dagar nu. Hade bestämt mig för att vänta med test till BIM på fredag men jag klarar det inte! Tog ett testa tidigt från babyplan nu (äl +9) och vet inte om jag inbillar mig ett streck. Ibland ser jag det och ibland inte.. 


    Jag brukar vara rätt nitisk med sådana, men jag tycker mig se något?! Hoppas hoppas att det är ett äkta streck och inte spökstreck Hjärta
  • Mirabilis89
    ttcjuliaa skrev 2022-03-29 18:32:41 följande:

    Känt mig så trött och urven i tre dagar nu. Hade bestämt mig för att vänta med test till BIM på fredag men jag klarar det inte! Tog ett testa tidigt från babyplan nu (äl +9) och vet inte om jag inbillar mig ett streck. Ibland ser jag det och ibland inte.. 


    Hur har det gått för dig? 
  • Mirabilis89
    ttcjuliaa skrev 2022-04-01 14:07:26 följande:
    Jag gjorde ett nytt graviditetstest innan vi åkte till flygplatsen imorse och teststrecket var liite starkare än sist, behövde liksom inte anstränga mig för att se det. Men något jag oroar mig över är att jag var på toa nyss och såg att jag har fått spottings. Men jag ska försöka koppla bort tankarna nu och istället njuta av en välförtjänt semester Solig 
    Åhh hoppas!!
  • Mirabilis89

    Hur går det för er alla här inne? Vart är ni i planer osv?

    Vi inväntar fortfarande godkännande av remissen inför IVF här, men är inne på vecka 6 nu så det lär väl komma när som helst. Glad

Svar på tråden Vi som försökt en längre tid - första barnet