• mari123

    Badar du ute i sommar?

    Har aldrig gillat att bada ute för jag är extremt frusen. En del tycker kanske att 22 grader i sjön är VARMT?...när det är svinkallt. Jag har aldrig "visat upp" mig, men heller aldrig någonsin skämts över min kropp. Den duger.

  • mari123

    Jag badar ALDRIG utomhus på sommaren. Varje år tänker jag att jag i alla fall ska bada EN gång men det har inte blivit så på många år. Varför? Jo för att det är så förb....KALLT i vattnet. Men liksom ibland är det ju 20 grader! säger vän av ordning kanske(?) men det är ju i alla fall SVINKALLT! (hur jag ser ut i baddräkt ägnar jag inte en enda tanke)

  • mari123
    Anonym (Naken kvinna, 25) skrev 2022-03-27 16:27:30 följande:

    Jag föredrar att bada naken i en avlägsen fin sjö. Gillar inte att bada bland folk och hatar känslan av blöta badkläder när man kommer upp. 


    De flesta av oss (?) har inte möjligheten att åka till en "avlägsen fin sjö" där man får vara ensam! VAR finns dom?
  • mari123

    Som sagt.....kämpar med det där badet som jag ju VILL ta på sommaren men inte riktigt får till! Svinkallt osv...! Anmälde mig häromdagen till årets "Vår-ruset" här i stan. Kommer hata mig själv den andra juni MEN det kommer jag genomföra BADET.....? jag är osäker.....

  • mari123

    VEM orkar bry sig om hur man ser ut när man plågar sig ut i en svensk sommar-sjö eller i havet!!! en vanlig sommar........när man fryser så man skakar......? Man kan ju kasta sig ut i vattnet men varför dra på sig en hjärtinfarkt?

  • mari123
    Anonym (Solklart) skrev 2022-04-30 16:41:56 följande:
    Själv så har jag aldrig badat uppe i Norrland.
    Där jag bor så har vi inte iskallt i vattnet på somrarna.
    Här i V-norrl kan vi ju riktigt varma somrar kanske ha 20+ grader på det grundaste i ngn sjö...........och inte IS-kallt.......men jä....ligt kallt ändå.
  • mari123
    krille62 skrev 2022-05-05 06:11:55 följande:
    Nu tog du väl ändå i, jag tycker att insjöar ofta ligger runt 24 grader och havsvikar ca 22 grader varma sommardagar vilket jag tycker är klart badbar temperatur.
    Längtar till sommaren och sköna badSolig.
    Brrrrr
  • mari123

    Den som högt kommenterar någon annans utseende (negativt eller positivt) på badstranden (eller var som helst)  är VÄLDIGT märklig om man frågar mig. Och OVANLIG! Vanligt vettigt folk gör inte sånt men det finns ju folk till allt som det brukar heta. Trist att de där UFO:na lyckas påverka.

Svar på tråden Badar du ute i sommar?