Inlägg från: Anonym (ååå) |Visa alla inlägg
  • Anonym (ååå)

    Träffa äldre kvinnor

    Julgrisen skrev 2021-06-10 01:46:18 följande:

    Jag är 30 år gammal och vill inget annat mer än att träffa äldre kvinnor. Hur går man tillväga? Glad Jag har försökt på tinder och en annan dejtingapp men det gick inget vidare. Jag undrar lite varför det är så dåligt utbud av kvinnor +42 som vill ha unga uthålliga män? Går dem inte igång på 30 åringar? Både jag och vänner i min ålder drömmer om att få ha sex med äldre kvinnor. Det finns en spänning där som man vill åt. Vad säger ni?


    Ursäkta men lite smått fånig text va? Du är själv 30, inte purung precis. Du räknas snart själv som den gyllene medelåldern så jag tycker spontant att då skriva "'äldre kvinnor" är lite avtändande bara det Drömmer 

    Jag vet inte vilket utbud du har sett men när jag nätdejtade fanns det mängder med folk runt 40, oftast sådana som jag själv, som skilt mig efter en längre relation, och hade barn. Personligen har jag aldrig varit intresserad av yngre (eller för den delen  äldre män heller). De män jag träffat har varit fullkomligt nog på uthållighetsfronten. Varför tror du att just 30-åringar skulle vara mer uthålliga? 
  • Anonym (ååå)
    Tobben skrev 2021-06-10 07:41:20 följande:

    De kvinnor över 40 som jag träffat har oftast varit duktiga på att uttrycka sig i text. Att inte kunna skilja på de och dem tror jag knappast skulle vara något de blev imponerade av. Om ts lär sig att skriva ordentligt skulle han nog lyckas bättre.


    Helt sant! I'm one of those women. 
  • Anonym (ååå)
    Anonym (kaffedraken2) skrev 2021-06-11 10:44:21 följande:
    Så de flesta äldre kvinnor som söker så unga killar, dom ljuger?
    Det blir ovanligare ju större glappet är, dvs färre vill ha alltför stort åldersgap. Vi vet att du inte fattar det trots år på forumet på samma tema, men andra kanske förstår. De som söker det ljuger inte, men det är inte så många som söker. 
  • Anonym (ååå)
    Anonym (M) skrev 2021-06-11 09:12:32 följande:
    Snart medelålder var väl att ta i. Det är väl typ 40. 10 år är inte snart.
    Jag skrev "snart" och jo, 10 år går fort. Det förstår man nog inte när man fortfarande är under den åldern, men åren går på ett sätt fortare ju äldre man blir.

    Men häng inte upp dig på det ordet. Jag ville till TS förmedla att är man runt 30 är man inte speciellt ung själv så det låter fånigt att då skriva att man vill ha "'äldre".  
Svar på tråden Träffa äldre kvinnor