• Anonym (A)

    Hjälp ang semester och exman

    Mrs Moneybags skrev 2021-06-10 13:59:19 följande:
    Ja, jag tänkte också på det...lite konstigt att bara åka på semester med ena barnet. Men det kanske har någon bra förklaring.

    Jag tycker att TS ska försöka sätta stopp för den här resan. Om de fortfarande är tillsammans nästa sommar finns det ju all tid i världen att resa ihop, ja, alla somrar framöver om de fortsätter vara ihop. Men när man inte känner någon alls är det lite vanskligt.
    Håller med
  • Anonym (A)
    Tow2Mater skrev 2021-06-14 14:30:17 följande:
    Jag skulle inte flytta ihop men någon jag träffat En gång. Ska man lära känna någon anser jag fortfarande en resa tillsammans kan vara ett bra sätt ja. Extremt?  Behover inte vara värre än att träffa en annan familj vid en hotelpool, om man kan modifiera t ex boendet om det inte fungerar.
    +1
  • Anonym (A)
    Anonym (Trångt på flera sätt) skrev 2021-06-17 08:25:50 följande:
    Jag tror knappast Familjerätten kan få honom att ändra sin attityd. Han verkar tänka enbart på sitt eget och struntar i att han sårar barnet.

    Det är för mig lite oklart om det gäller den ungdom som enl er överenskommelse skulle bo hos pappan men oavsett tror jag att det landar i att bägge ungdomarna vill bo hos dig. Är det en bra lösning? För dig, för ungdomarna?
    Håller med
Svar på tråden Hjälp ang semester och exman