Inlägg från: Anonym (Lite besviken) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lite besviken)

    Dömer jag för hårt? Han är drogliberal….

    Har träffat en ny och jättefin kille.

    Vi är i stadiet då vi håller på att lära känna varandra, och för inte så längesedan så råkade vi komma in på ämnet droger.

    Jag har aldrig testat något, har aldrig ens varit minsta lilla nyfiken, jag är emot droger och vet var jag står.

    Vet att detta är väldigt ovanligt, de flesta har testat något någon gång, jag dömer inte om någon testat någon enstaka gång, men när det visade sig att killen nu hade testat flera olika, och ganska tunga grejjer, tex. extacy, LSD, men även att han tyckte att marijuana ska legaliseras?.

    Jag blev fan lite besviken?.jag skulle ju aldrig gå vidare med någon som aktivt drogar, men tycker att det här var lite väl liberalt alltså?.

    Sedan vet jag att alkohol inte heller är bra, ställer inte det ena mot det andra, men jag tänker lite att hanka kan komma i kontakt med droger igen, och vilja testa. Att säga att han inte känner sig så sugen på att testa igen blir liksom inte tillräckligt?. Att kompisarna som introducerade detta till honom nu har flyttat?de kan ju hälsa på varandra igen?.

    Jag tycker det känns lite obekvämt?kanske för att jag har en vän som tog sitt liv pga droger, en kompis som blev våldtagen pga våldtäktsdrog i drink?.eller en annan kompis som fick en drogutlöst psykos?..

    Blev liksom lite ledsen och besviken?.överdriver jag?

  • Svar på tråden Dömer jag för hårt? Han är drogliberal….
  • Anonym (Lite besviken)

    Förstår inte varför det blev en massa frågetecken?hoppas att ni hänger med itexten?

  • Anonym (Lite besviken)

    Håller med?.

    Han har inte rökt marijuana de senaste fem åren och säger att han inte känner sig lockad?men det är ju liksom ändå inget klart ställningstagande där?

  • Anonym (Lite besviken)

    Tack för alla svar.

    Upplever inte att jag nojjar som någon skriver.

    Jag bryr mig heller inte så mycket om det som har varit. Men att han försvarar legalisering, även om jag vet att det finns vissa hälsofördelar med Mariuana?.eller säger saker som att det är mycket som är farligt, eller hela tiden använder Argumentet att alkohol inte heller är bra, som om jag inte visste det. Det stör mig. Men framför allt det faktum att han kanske då lätt skulle falla in i att testa om tillfälle skulle uppstå idag?

    Det är framtiden jag tänker på.

    å med fortfarande och regelbundet?

Svar på tråden Dömer jag för hårt? Han är drogliberal….