Inlägg från: Anonym (man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (man)

    Micro-otrohet

    Anonym (Anonym) skrev 2021-06-12 09:30:39 följande:
    Kanske, hon säger att det inte är så. Men hon har ju ljugit mig i ansiktet tidigare så jag vet inte vad jag ska tro. Jag vill ju tro på henne och jag gör det delvis, men en annan del av mig gör inte det.

    Visst, säg att detta är över och förbi, kommer det hända igen?
    Tänk så här:

    Detta hände och du upptäckte det och avslöjade detta i tid. Det är inte alla som märker sådant. Om det händer igen, så kommer du att avslöja det igen, utan att du ens behöver vara på din vakt.

    En kompis till mig var utsatt för otrohet i 3 år utan att märka något. Tycker det var makalöst att han inte fattade. Många är så självupptagna att de inte ser vad som pågår framför ögonen på dem. Du är inte en av dem. Gott så.

    Lita på dig själv. Händer det så händer det. Så är det för alla. Men du är tillräckligt observant för att inte behöva bli utnyttjad.
  • Anonym (man)

    Sättet du beskriver honom på ger mig intrycket av att din fiende är ganska så störd.

    Kan ni kanske flytta? Träna något annat? Er relation borde ju vara viktigare än vad ni tränar.

    Men allvarligt, att stöta på någon i partnerns sällskap är väldigt konfrontativt och jag förstår att du blev arg.

  • Anonym (man)
    Anonym (Kimchi) skrev 2021-06-13 09:32:23 följande:
    Låter fint att ni har det bra nu! Då finns det något att jobba vidare på. Kanske det kunde vara bra att ni tar några sessioner familjeterapi. Kunna få berätta och lyssna. Hantera när det dyker upp. Vad du vill din fru ska göra och tvärtom.

    Den andre mannen är en dyngröv som vill splittra. Tycker att frun får säga till honom på skarpen att lägga av. Eller varför inte tillsammans. Ni ska inte ta råd om att byta träningsställe eller flytta. Ni behöver täppa till käften på den andre mannen. Visa att du och frugan står starkare och enade samt har gått vidare. En kort nick till hej räcker. Att ignorera ger bara bränsle för honom.
    Håller inte med alls. Man ska passa sig för psykopater, man vet aldrig vad han tar sig till.
  • Anonym (man)
    Anonym (Kimchi) skrev 2021-06-13 09:54:01 följande:
    Absolut ska man passa sig för psykopater. Bara att tyst lämna och gå vidare.

    Var har du uppfattat mannen som psykopat? Jag gissar att han är en vanlig skitstövel.
    Han verkar vara manipulativ och ha en grandios självbild.
  • Anonym (man)
    Robert 558 skrev 2021-06-13 11:11:47 följande:

    Helt klart otrohet. Hade du inte kommit på det kunde det ha slutat illa. Frågan du bör ställa till dig själv är; hur mycket uppmärksamhet ger jag min tjej? Det behövdes ju inte speciellt mycket från en annan för att hon skulle börja vingla.


    Om man nu ska kalla det otrohet så är det lite magstarkt att skylla på den bedragne.


  • Anonym (man)
    Anonym (Kimchi) skrev 2021-06-13 11:13:04 följande:
    Vilken karl är inte det??

    Förstår hur du menar men vi håller tumme att det inte är det men håller med im att han verkar ihärdig.
    Skulle nog säga att 19 av 20 män inte lider av kombinationen manipulativ och grandios självbild.


  • Anonym (man)
    Robert 558 skrev 2021-06-13 12:21:43 följande:
    Förstår inte var du läste in att jag skyllde på mannen, konstaterade bara att det räckte med lite uppmärksamhet från honom. Och givetvis är det otrohet, hon gör en mental förflyttning mot den här mannen genom att vara tillgänglig. Det där kan sluta väldigt trist.
    Kanske det, men att göra mentala förflyttningar till andra kommer att hända med alla som lever i en lång relation. Så länge det inte leder till knullande så skulle jag inte kalla det otrohet. Vi är människor, inte maskiner.

    Genom att ifrågasätta hur TS uppmärksammar sin sambo så lägger du skulden på honom. "Om han bara hade gjort sin plikt så hade hon minsann inte släppt in den okände alfa-hannen i sitt liv", blir innebörden. Att jämför med tjejen som har kort kjol.
  • Anonym (man)
    Anonym (Anonym) skrev 2021-06-13 21:59:30 följande:

    Man kunde visst svara på flera inlägg samtidigt


    Han håller inte riktigt måttet för psykopat. Jag har haft att göra med såna förr! Bra poäng dock
    Robert 558 skrev 2021-06-13 11:11:47 följande:

    Helt klart otrohet. Hade du inte kommit på det kunde det ha slutat illa. Frågan du bör ställa till dig själv är; hur mycket uppmärksamhet ger jag min tjej? Det behövdes ju inte speciellt mycket från en annan för att hon skulle börja vingla.


    Jag förstår precis vad du menar, jag har tänkt på detta också. Men under vårat samtal var hon tydlig med att så var inte fallet, men visst hon kunde ha sagt så för att vara snäll

    Jag tycker nog att jag har gett henne uppmärksamhet, funnits där i ALLA lägen, lyssar alltid och ger henne komplimanger.

    Jag tycker ändå att om man upplever att något är dåligt i ens relation så tar man upp det istället för att skriva eller vara otrogen med någon annan.Tack!

    Håller med dig, detta är inte riktigt otrohet men ändå nära på något vis.

    Jag förstår hans poäng, många otroheter kommer säkert från att man inte får bekräftelse av sin partner, vilket leder till att man söker det någon annanstans.

    Men jag tycker ändå jag har gett henne uppmärksamhet, funnits där i ALLA lägen.
    Jag skulle säga att tillfället gör tjuven. Människor är otrogna när tillfälle ges och de tror sig kunna både ha kakan och äta den. En del kommer undan med det. Andra inte.

    Du sambo, som är för snäll för att säga ifrån är helt klart i riskzonen att trilla dit på en otrohet. Hon lär ju inte hata den där mannen, för då hade hon bett honom dra. De flesta blir ju heller inte ledsna över uppmärksamhet från flera håll.


Svar på tråden Micro-otrohet