• mari123

    Skulle du lämna din partner om...?

    JA! Sårad ända in min djupaste själ (om jag älskade f...nskapet) 

  • mari123
    Anonym (Julia) skrev 2021-06-13 03:27:53 följande:
    Antingen är du gift eller inte sen vilket kön du är gift med spelar ingen roll ..- Frågan ar ställd till gifta och inte sambos/partner eller flicka pojkvän!!

    Fattar då mer då - är du inte gift så är inte tråden för dig men är du gift då är tråden för dig!!Skrattande
    Ursäkta att jag lägger mig i men är tråden endast för gifta? Det står ju "partner" i ingressen.
  • mari123

    Är ju jättefint om man kan vara den "stora" och förlåta, glömma och gå vidare. Men är det mänskligt verkligen? Jag tänker att man kanske TROR att man gått vidare men så visar det sig att fortfarande 15 år senare dras otroheten upp i varenda minsta lilla gräl! Så skulle det bli i min värld. Om jag absolut ville leva kvar i förhållandet så skulle jag vara otrogen själv och sedan blev det säkert fint.......!

  • mari123
    Tecum skrev 2021-06-13 18:18:07 följande:
    Men det säger mer om DIG som person än om en genomsnittlig person utsatt för otrohet.
    Det tror du? Du tänker att jag sticker ut? Kan ju vara så?... men JAG tror tvärtom att jag är extremt "genomsnittlig"! Den kvinna som accepterar att ens älskade ligger med ngn annan är i min värld....märklig!
  • mari123
    Robert 558 skrev 2021-06-13 21:09:42 följande:

    Nej, det hade jag troligen inte gjort. Ett enstaka snedsteg på fyllan ser jag inte lika illa på.


    Nä det är ju inga problem med det eller? Har du tänkt på att hon kanske var SMALARE än du. SNYGGARE än du? 
  • mari123
    Anonym (Nja) skrev 2021-06-13 22:35:21 följande:
    Började nästan skratta här. Om min fru skulle vara otrogen med en annan kvinna så skulle jag ta för givet att hon är snyggare eftersom hon är kvinna. Jag är ju man så jag är ju per definition inte snygg.
    Så du är man och således "per definition" inte snygg? Säger vem?
  • mari123
    Anonym (Julia) skrev 2021-06-14 00:10:36 följande:
    Jag läser texten först och främst och där står det skulle du lämna din man/fru osv och ta ut skiljsmässa, men kan man göra det med en partner...så visst då har du rätt och jag fel!!
    Jag läser rubriken först! Alla är vi olika!
  • mari123
    Nutid skrev 2021-06-14 04:23:04 följande:
    I en heterosexuell mans värld är en kvinna snyggare än honom själv

    Där kommentarer från föregående inlägg tänkte att det var roligt.
    Ja om den heterosexuelle mannen trånar efter supermodeller fast han själv är liten och småfet. DÅ är hon alltid snyggare,
  • mari123
    Anonym (There) skrev 2021-06-14 05:57:27 följande:
    Det första man behöver göra om man varit otrogen eller blivit bedragen är att fundera på vad man vill. Om man vill jobba för att relationen ska fortgå eller om man vill avsluta. Då blir "att vara otrogen själv" uteslutet.

    Om man 15 år senare fortfarande drar upp det i varje gräl så har man inte bearbetat händelsen, som par och enskilt.
    Nä det är ju självklart att man inte "bearbetat händelsen" och kommit till ro med den om man fortfarande 15 år senare drar upp det i varje gräl.....MEN i min värld fullt normalt. Jag skulle ALDRIG förlåta att den man jag älskar legat med ngn annan. 
  • mari123
    Egon den stora skrev 2021-06-14 06:21:32 följande:
    Ja. Det stämmer. Ingen man är snygg och inte jag heller.
    mari123 skrev 2021-06-14 03:32:47 följande:

    Så du är man och således "per definition" inte snygg? Säger vem?


    Ja det stämmer. Ingen man är snygg . Inte jag heller.Ja det stämmer. Ingen man är snygg. Inte jag heller
    ? Jaså? Illa att du inte gillar dig själv? Kanske ska du spotta upp dig en smula. INGEN kvinna vill ha en stackare! Vi kan älska feta, fula och whatever men "stackare" är väldigt oattraktiva.
  • mari123
    Anonym (There) skrev 2021-06-14 06:31:04 följande:
    Det var så jag också tänkte innan det hände mig. Jag har inte förlåtit och kommer aldrig göra. Jag har accepterat det som hänt och valt att gå vidare från det. Förlåta är inte nödvändigt tror jag. Åtminstone inte för mig.
    Okej! Ja alla blir saliga på sin fason.
  • mari123
    Egon den stora skrev 2021-06-14 09:26:08 följande:
    Ja, nu bekräftade du ju till och med att män är fula men blir älskade i alla fall! Jag har gott självförtroende, det är kanske därför jag kan erkänna att jag inte är snygg?
    Fast män som grupp är väl vare sig finare eller fulare än kvinnor? 
  • mari123
    Anonym (Alice) skrev 2021-06-14 13:18:52 följande:

    Jag tog allvarligare på sådant här när jag var ung, så jag vet inte vad jag skulle ha gjort då. Men skilsmässan skulle absolut ha kommit upp på förhandlingsbordet för många nattmanglingar, om vi säger så...

    Idag vet jag att det finns mycket värre saker man kan göra mot sin partner och mot sina barn, så jag skulle nog bara vara arg några timmar... FÖRUTSATT då förstås, att det bara var en gång, på fyllan eller under andra, speciellt frestande, omständigheter. Sådär som det kan bli, när man kommer bort ifrån en jobbig barnfamiljsvardag någon enstaka gång, får tala med en vuxen människa utan att bli avbruten, båda har haft tid att klä upp sig och göra sig fina, medan partnern därhemma går och fiser i mysplagg och smutsigt hår och blir fetare och fetare...

    Till skillnad från om det hade varit en etablerad älskarinna, och det hade inneburit ett dubbelliv under lång tid, lögner, kanske t.o.m. att han tagit pengar som kunde gått till familjen för att betala hennes räkningar eller bjuda henne på dyra upplevelser. DET hade jag aldrig förlåtit. 


    Fast otrohet "på fyllan" känns som en beige förklaring kan jag tänka. Är man så full så man knappt vet vad man gör så tror jag inte man kan genomföra en sexakt. Som kvinna funkar det ju för man kan ju ligga och sova under tiden men en usel förklaring från en man.
  • mari123
    Pentra skrev 2021-06-14 13:34:32 följande:

    Nej! Inte en chans att jag skulle slå sönder, förstöra och bryta upp vår familj, och låta våra oskyldiga barn få sitta i kläm, lida och betala, för ett djupt ångrat misstag. Familjen och barnen är så mycket viktigare än ett ångrat felsteg. ... Det är av livets misstag och felsteg som man lär sig. ... Mvh, Pentra


    Så du tänker att barn till föräldrar som separerar får "lida och betala"? Man kan skiljas under civiliserade former utan att ett enda hårt ord behöver uttalas. Du är en god människa förstås som aldrig någonsin skulle dra upp partnerns otrohet titt som oftast utan GLÖMMA och gå vidare? Aldrig skrika så barnen hör om hur han kunde gå och lägga sig med "den där fula ho...an"?
  • mari123
    Tecum skrev 2021-06-14 16:21:50 följande:
    Den jag syftade på var Mari123 och inte TS.
    Hoppsan här kom jag på tapeten! Vad har jag skrivit för fel?
  • mari123
    Tecum skrev 2021-06-14 18:27:58 följande:
    Äsch du har inte skrivit något fel! Men i #75 skrev du allmänt om hur det blir efter otrohet, precis som om det gäller alla. Det är bara i sista meningen som du talar i egen person.
    Okej. Ja alla är vi olika. Jag skulle ALDRIG förlåta om den jag älskar var otrogen. Kanske skulle jag försöka låtsas och spela "stor", men otroheten skulle äta upp mig inifrån och det blev bara en extra lång final........
Svar på tråden Skulle du lämna din partner om...?