Inlägg från: Anonym (Pelle) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Pelle)

    Ensam resten av livet

    Anonym (Lisa) skrev 2021-06-12 21:37:51 följande:

    Jag har hört, läst om det och märkt själv i min släkt tex har ingen kvinna varit ensam någon längre period, medans vissa män i min släkt har varit ensamma sen 20- 40 års åldern osv..Så jag undrar också varför så många är ensamma 

    om det finns så många ensamma så ja jag vet inte har vissa för höga krav ??- det vet jag flera som har...eller beror det på var man bor??

    Det vet jag också är en bidragande faktor...

    Bor man på landet så är det svårare att träffa någon än i en storstad tex

    Vet ni någon mer bidragande faktor...jag är alltså genuint intresserad och vill inte trycka ner någon utan hjälpa till om jag kan!!


    Jag tror största bidragande orsaken är orten. Jag får massor med intressanta matchningar i Stockholm. Snyggare och mer välutbildade kvinna dessutom.

    Problem är att i mindre orter finns där färre unga kvinnor 20-40 år. De flyttar till stor Stockholm och utbildar sig. Medan många män stannar.

    Därav finns det fler kvinnor 20-40 i Stockholm än män. Trots att män är överrepresenterade i åldersgruppen totalt i landet.
  • Anonym (Pelle)
    Anonym (Lisa) skrev 2021-06-12 22:22:32 följande:

    Det tror jag också...det vet väl alla att i Stockholm så finns det SÅ mycket fler och olika människor vad gäller ja ALLT att välja mellan yngre, äldre,  tjock, smal, rökfri, rökare, veg personer, tränade, otränade, svenskar, utländska personer smarta, dumma, osv osv osv 


    Haha, exakt.

    Jag attraheras av smala och smarta. Men de finns knappt där jag bor.
  • Anonym (Pelle)
    Anonym (Ledsen) skrev 2021-06-16 19:50:56 följande:

    Ok då måste jag var otroligt ful då. För jag kan inte få en man på det sättet du och Lisa skriver om här i tråden. Hur ska jag kunna få en man när ingen svarar mig på dejtingsajter eller mailar till mig? Ingen kommer heller fram och pratar med mig på krogen. Så hur ska jag göra?


    Utseendet kan du påverka.

    Är du smal och vältränad? Jag dejtade en tjej som inte var direkt fin. Men hon hade en snygg kropp. Smal och vältränad.

    Tyvärr, matchade vi inte personligshetsmässigt istället. Annars hade det kunnat blivit nåt.
Svar på tråden Ensam resten av livet