• Pinnen2

    Det här med män och att vi är sexgalna

    Förstår inte riktigt rubriken och ts, är man sexgalen för att man längtar efter sex om man inte haft det på länge?
    Jag är 35 och har aldrig haft sex så det är klart jag känner en längtan. Ja inte bara efter sex men efter att vara nära en kvinna, känna att hon vill ha mig. Vill inte ligga med någon som inte är kåt på mig. Men längtan efter sex och närhet, ja absolut.
    Gör det mig sexgalen? Förhoppningsvis inte.

  • Pinnen2
    Anonym (fint) skrev 2021-06-16 11:14:24 följande:
    Det här är väl lite off topic kanske, men jag måste bara säga att jag blev lite varm inombords när jag läste att du vill ha sex, är oskuld men inte vill ligga med någon som inte är kåt på dig. Min erfarenhet av många män är att de, om de inte fått ligga på länge, slutar bry sig om kvinnors upplevelser och mest bara själva vill ha sex så gärna att de gör det även om kvinnan inte skulle ha lust. T.ex. genom att gå till (eller åtminstone prata om att gå till) prostituerade. 
    För mig är det drömmen att få en kvinna att komma utöver att känna att båda är superkåta på varandra och gör allt för att komma så nära varandra som möjligt.
    Visst har det hänt att jag funderat på om jag ska betala för sex men har alltid landat i att nej det vill jag inte. Av många anledningar. Sex är mellan 2 personer, onani kan jag fixa själv. Men att hitta någon att ha sex med, ja det är en helt annan fråga och en annan utmaning.
  • Pinnen2
    Anonym (Ann) skrev 2021-06-16 13:07:11 följande:
    Jag håller med, kände samma sak. Skönt att veta att det finns sådana men men undrar varför han fortfarande är oskuld? Det talar tyvärr inte till hans fördel även om han verkar vara empatisk och har bra värderingar.

    Sådana män borde lyckas bättre.
    Anonym (K) skrev 2021-06-16 13:14:53 följande:
    Förmodligen därför han inte lyckas. De flesta kvinnor tänder inte på blyga och tillbakadragna män (Om nu "Pinnen 2" är det). Bättre då med lite bad boy..mannen i centrum som tar för sig.
    Anonym (Q) skrev 2021-06-16 14:14:08 följande:
    Harmlös men tröttsam. Däremot fick jag också lite sympatier för Pinnen2 som visar en hel del kvalitéer som många andra saknar. Hoppas han hittar någon.
    Anonym (CL) skrev 2021-06-16 14:16:48 följande:
    Håller med till fullo. Han verkar ok.
    Anonym (CL) skrev 2021-06-16 14:16:48 följande:
    Håller med till fullo. Han verkar ok.
    Kul att ni ser något positivt hos mig. Det inger lite hopp. Men jag är väldigt blyg, osäker och socialt awkward så det är väl därför jag aldrig hittat någon som vill vara med mig.


  • Pinnen2
    Anonym (Eller..?) skrev 2021-06-17 09:56:41 följande:
    Det finns mängder med kvinnor som också är blyga och anses socialt hämmade och lite märkliga. Varför skulle du inte hitta någon av dem? Djurklubbar är ett vanligt tillhåll för dessa tjejer. Katt och hund-evenemang men även hamsterklubbar och ridklubbar. Måste finnas massa forum
    Det finns massor med forum och jag har träffat på flera sådana kvinnor. Sjunger i kör, spelar i orkester (gjorde i alla fall innan Corona) och där finns flera sådana. Men det betyder inte att de blir intresserade av mig bara för att jag är likadan.
    Är allergiker så djur funkar inte men det finns säkert andra ställen jag inte letat, andra städer eller länder också för den delen. Men det är inte aktuellt så länge jag trivs med mitt jobb. Jag är inte typen som bara sitter och spelar dataspel, snarare hör jag nog till dem som minst håller på med sånt.
Svar på tråden Det här med män och att vi är sexgalna