Inlägg från: Anonym (fint) |Visa alla inlägg
  • Anonym (fint)

    Det här med män och att vi är sexgalna

    Pinnen2 skrev 2021-06-16 11:06:01 följande:

    Förstår inte riktigt rubriken och ts, är man sexgalen för att man längtar efter sex om man inte haft det på länge?
    Jag är 35 och har aldrig haft sex så det är klart jag känner en längtan. Ja inte bara efter sex men efter att vara nära en kvinna, känna att hon vill ha mig. Vill inte ligga med någon som inte är kåt på mig. Men längtan efter sex och närhet, ja absolut.
    Gör det mig sexgalen? Förhoppningsvis inte.


    Det här är väl lite off topic kanske, men jag måste bara säga att jag blev lite varm inombords när jag läste att du vill ha sex, är oskuld men inte vill ligga med någon som inte är kåt på dig. Min erfarenhet av många män är att de, om de inte fått ligga på länge, slutar bry sig om kvinnors upplevelser och mest bara själva vill ha sex så gärna att de gör det även om kvinnan inte skulle ha lust. T.ex. genom att gå till (eller åtminstone prata om att gå till) prostituerade. 
  • Anonym (fint)
    Anonym (Ann) skrev 2021-06-16 13:07:11 följande:
    Jag håller med, kände samma sak. Skönt att veta att det finns sådana men men undrar varför han fortfarande är oskuld? Det talar tyvärr inte till hans fördel även om han verkar vara empatisk och har bra värderingar.

    Sådana män borde lyckas bättre.
    Det kan säkert ha med blyghet och liknande att göra. Och det blir ju svårare och svårare ju äldre man blir och ju osäkrare man blir. Min man var oskuld när vi träffades, och det berodde på blyghet och osäkerhet, särskilt i yngre år (när "alla andra" förlorade oskulden). Det gjorde mig inget att han var det, han blev snabbt väldigt duktig, så att säga, och jag hade dessutom kärat ner mig i honom redan innan jag fick veta detta.
  • Anonym (fint)
    Anonym (Ann) skrev 2021-06-16 20:04:32 följande:
    Vad fint! Men jag antar att han inte var lika gammal som Pinnen då. 35 och oskuld, nja, även om man redan är kär undrar jag hur man reagerar om man får veta.
    Nej inte riktigt lika gammal men fortfarande rätt så gammal. Och snygg som tusan så det var inget man kunde tro när man såg honom. Det gjorde mig inget för jag märkte snabbt att han ville tillfredsställa och var mer öppen för förslag än någon annan snubbe jag träffat, haha. Men ja, finns säkert de som hade backat men jag tror att många hade gett det en riktig chans först om känslorna redan var relativt starka. 
Svar på tråden Det här med män och att vi är sexgalna