Inlägg från: Anonym (Nästan samma) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nästan samma)

    vilken porr/fantasi går ni igång på och varför

    Gillar också interracial, fast med svart kvinna vit man. Både i porr om jag nu ser på det men även som par i film och tv-serier. När Rick och Michonne blev ett par (Walking dead) blev jag jätteglad.

    Är adopterad från Afrika. Vet inte om det är det fetischen kommer ifrån?

  • Anonym (Nästan samma)

    Något jag inte tycker är så sexigt, men roligt är porr som går ut på att någon i familjen fastnat nånstans. Kanske i soffan eller tvättmaskinen. Sedan leder det till något annat. Help! Im stuck stepbro! Träffar jag nånsin en kille skall jag göra så. Låtsas fastna på olika ställen och se om han fattar vad jag är ute efter.  

  • Anonym (Nästan samma)
    Anonym (Daddyissues) skrev 2021-06-24 17:49:21 följande:

    Tänder på det mesta som är " tabu " , men incest-temat är väl vad som följt med i alla år , speciellt då fantasier om " far och dotter "..

    Brist på fadersgestalt är väl vad som ligger bakom gissar jag. Har ju för övrigt alltid dragits till mycket äldre och (över)beskyddande män vilket också visar på det..


    Tomten? Helvete vad jag vill ha sex med tomten!  Vet inte vad en framtida pojkvän skulle säga om jag ville att han skulle leka tomte så jag får nog lägga fram idén väldigt försiktigt. 
Svar på tråden vilken porr/fantasi går ni igång på och varför