Inlägg från: Anonym (Kalle) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kalle)

    Nu orkar jag inte mer. 3 månaders dotter vaknar varje timme på nätterna. Gråter av trötthet :(

    Anonym (TS) skrev 2021-07-02 07:11:20 följande:

    Tack snälla för att du tog dig tiden att svara!

    Min dotter vägrar flaska (trots att vi verkligen försökt) och vill amma väldigt ofta (har egentligen gjort det sedan hon föddes) så därför fungerar det inte att någon annan tar henne. Hon sover med mig i vår dubbelsäng. Har hela tiden tänkt att detta är bäst för att snabbt kunna lägga till på nätterna (liggamma) utan att behöva gå upp men jag kanske borde testa att låta henne sova i spjälsäng?

    Min 7-årige son sover borta tre nätter nu (första gången han sover borta från mig) och ringde vid 00.30, grät och hade hemlängtan. Efter det somnade jag 01.30 och sedan vaknade dottern en gång i timmen. Vid 05 var hon så uppstressad, vevade med armarna, andades snabbt, vägrade tutten och var allmänt superstressad så det slutade med att jag fick gå upp med henne och har varit uppe sedan dess. Är så trött då jag bara gråter :(


    Sov på dagen?
  • Anonym (Kalle)
    Anonym (Mamma) skrev 2021-07-02 07:33:38 följande:

    Då får de åka hem. Du kommer inte orka ta hand om en bebis själv när du mår så här, det är viktigt att du får avlastning.

    Att träna till att ta flaska kan ta mer än en vecka av trugande, fortsätt försöka. Det finns flera fördelar, t ex senare när hon är äldre kan hon ta ersättning om det behövs. Du vet ju inte heller hur länge du har mjölk, mitt barn åt bra men det sinade ändå vid 6 månader hur gärna jag än ville amma.


    Håller med. Han får komma hem.
Svar på tråden Nu orkar jag inte mer. 3 månaders dotter vaknar varje timme på nätterna. Gråter av trötthet :(