• zz22zz

    Eran penis storlek och era upplevelser med den

    Min kuk är ca 16-16,5 cm lång om man bara mäter den penetrerande längden. Om man mäter från blygdbenet som man gör i studier är den ca 17-18 cm lång. 

    Enligt RFSU är medellängden mätt från pubis-/blygdbenet 15 cm och 75 % av alla män i studien de hänvisar till låg mellan 12-18 cm

    Medelomkretsen mätt vid roten av kuken var i genomsnitt 10 cm och de flesra låg mellan 8-12 cm. Själv har jag en omkrets kring 13 cm vid roten. 

    I början av mitt sexliv hade jag mycket problem med kondomerna. Jag hade köpt vanliga Profilkondomer och så fort jag satte på en kondom blev det obekvämt och jag slaknade. Jag lärde mig sen att det fanns olika kondomstorlekar och efter att ha köpt en storlek som passar mig bättre så fungerade det bra med kondomerna. Jag tycker dock inte att kuken ser särskillt grov ut. Kanske har jag sett för många stora kukar på porr?

    Det har inte varit någon tjej som klagat men jag har inte heller haft så många sexuella kontakter då jag haft samma partner i många år.

    Jag är dock lite tveksam till hur väl studien RFSU hänvisar till stämmer för svenska män. Visserligen gäller den för västerländska män men när jag sett andra nakna män så ser många ut att ha ungefär samma storlek som jag eller större fast jag har ju iof bara sett dem slaka.

  • zz22zz
    Dilf skrev 2021-07-27 23:47:20 följande:

    Hur ska man mäta????


    Om du ska mäta som i studierna mäter du längden genom att hålla kuken i 90 graders vinkel så den pekar rakt fram och mäter längden på ovansidan med linjalen tryckt in mot pubisbenet, detta för att göra en mer rättvis mätning för de som har mer fett. Omkretsen mäts vid penisroten. Tror dock att de flesta som mäter hemma inte trycker in linjalen utan mäter den synliga längden.
  • zz22zz
    Anonym (Hehe) skrev 2021-07-28 11:11:14 följande:
    Varför ska man mäta omkrets vid roten då det också kan bli mindre rättvist? Vissa är ju som grövst vid roten men andra är ju som grövst vid mitten av kuken. Blir ju också en missvisande bild av omkrets då. Precis som att mäta vid blydbenet bara för vissa har mer fett? Det är ju den synliga penetrerande längden som kan komma in i en kvinna, likväl som det är ju det bredaste partiet på kuken som känns mest för henne. Blir ju skevt att säga att man har ,säg,11 i omkrets om endast roten är 11 men sen går det uppåt och mitten på kuken är 12. Då upplevs man ju som 12 för henne
    Jag gissar att det är för att man måste bestämma sig för något när man gör en studie så att alla gör samma. Själv hade jag nog valt att mäta där kuken är som tjockast oavsett om det var vid roten eller mitt på skaftet. 
Svar på tråden Eran penis storlek och era upplevelser med den