Inlägg från: urbfsdreamgirl |Visa alla inlägg
  • urbfsdreamgirl

    är jag för känslig eller är min kompis dryg mot mig?

    hej! jag är 21 och min kompis är 20. vi träffades under gymnasiestuderande och vi är bästa vänner. jag älskar verkligen min kompis från botten av mitt hjärta och jag vet att hon gör detsamma. jag har oftast fått höra att jag är överkänslig och tar åt mig av allt och känner alldeles för mycket(inte av just henne men många i min omgivning, dock vet jag att hon också tycker det, vilket jag inte tycker är fel eftersom jag vet om att jag är en känslig person. men då och då kan hon lägga dryga kommentarer och få mig att må lite dåligt, jag tror inte det är med flit och att hon inte tänker på det för jag inte kommunicerat det med henne, men vill nog veta ifall jag överdriver innan jag tar upp det? ska berätta vad som sårade mig just igår..jag var påväg ut för att handla lite saker, påvägen dit så var det en snubbe som kom fram till mig och frågade om min snap, jag sa att jag har pojkvän och han förstod och gick iväg. skrev till min kompis om händelsen eftersom tidigare under dagen var det en annan man som lagt märke till mig och tyckte det var ganska roligt att just den dagen var det flertal som ville ha min kontakt. när jag skrev det till henne så skrattade hon som hon brukar göra o så, men sen la hon en kommentar som fick mig må lite dåligt. ? De är för jag är så svår flörtad så dom måste ragga upp dig istället? tyckte det inte var så nice att säga..vet inte vad jag ska tycka, vet att hon inte menar något illa men kan inte hjälpa att må dåligt av just den kommentaren?vad tycker ni? är jag för känslig? ska jag ta upp det med henne? jag hatar att ta upp sånt här för jag skäms över mina känslor?

  • Svar på tråden är jag för känslig eller är min kompis dryg mot mig?
  • urbfsdreamgirl

    tack så mycket för svar! ja precis?jag svarade med ?jag har ju pojkvän så det är ju svårare att ragga upp mig?(skrattemoji) och då svarade hon ?kanske de?

    det har hänt några gånger att hon sagt sånna kommentarer och det blir jobbigt efter ett tag. Vill prata med henne om det men jag vet inte riktigt hur jag ska säga det utan att få henne att bli ledsen eller arg?

  • urbfsdreamgirl

    tack för alla svar, tar till mig utav allt. tänker nog träffa henne och prata med henne och fråga vad hon menade och ifall det var ett skämt.

    eftersom jag bara tagit upp en händelse nyligen tänkte jag ta upp en annan händelse som hänt, som nästan är likt till denna. vi var ute på stan och såg när en snubbe gick fram till två tjejer och försökte få deras nummer men misslyckades. efter ett par minuter när vi gått genom drottninggatan så kommer få den här mannen fram till mig och frågar om vägen till grand hotel, jag svarar att jag inte vet och då frågar han ifall han kan få mitt nummer och jag svarar att jag har pojkvän så han går iväg. då så skrattade vi och då la hon en kommentar ?han gick ju bara fram till dig för du är kortare än mig, som när han gick fram till de andra tjejerna frågade ju han den kortaste) jag är 153cm och hon 182cm. hon kanske hade rätt, att han ba enbart gick fram till mig för jag var kortare, men det kändes som hon försökte säga att han inte gick fram till mig för att jag är fin utan enbart bara för jag är kort?ifall det var tvärtom skulle jag ju(som alltid) boosta henne och säga spklart han ville ha ditt nummer har du sett dig själv?? du är så jävla fin! men sånt får man inte tillbaka och då börjar jag tvivla lite om hon faktiskt vill mitt bästa?

  • urbfsdreamgirl

    [quote=81239838][quote-nick]Anonym (Fröken Zoom) skrev 2021-07-10 08:00:08 följande:[/quote-nick]Äsch, hon är bara lite avundsjuk.

    Ett tips är att inte berätta för mycket sånt för din kompis om hon inte är lika gångbar på marknaden, jag tror snarare att det får HENNE att må dåligt. Att du känner dig bra av att många flörtar med dig kan du väl njuta av ändå?

    saken är att hon får väldigt mycket uppmärksamhet av killar också! hon är super fin hon med och massa killar är efter henne så vi berättar alltid till varandra när sånt händer. vet inte varför det blivit så på sista tiden med sånna kommentarer :( hon mår säkert lite sämre så ska tänka på det

Svar på tråden är jag för känslig eller är min kompis dryg mot mig?