• Anonym (m)

    Inlagd på psyk, fråga vad du vill

    Anonym (Ts) skrev 2021-07-12 18:52:31 följande:
    Jag tycker inte att man kan avgöra på hur en person skriver hur den mår. Mitt stora problem är panikattacker och kan må ok däremellan. Att låta pigg i en skriven text kan nästan vem som helst.

    Jag skäms inte över att vara på psykiatrin och startade den här tråden som ett sätt att dela med mig och samtidigt att ha något att göra. Men stolt?

    Vilken anledning skulle jag vara här för tror du och hur skulle jag kommit in och blivit kvar? Förstår inte riktigt vart du vill komma?
    Jag tycker du kan strunta i vad den personen skrev..Jag menar kolla bara på hur många personer på insta som låtsas ha ett perfekt liv, enkelt att låtsas. Jättelätt att låtsas att allt är bra, bra mycket mer modigt att säga sanningen. Tycker det är jättebra att du är ärlig med din situation, öppen och delar med dig. Jag har själv inte varit i din situation så vet inte vad du går igenom men jag önskar dig allt gott! Hoppas du kan få det liv du vill ha
  • Anonym (m)
    Anonym (Ts) skrev 2021-07-12 20:11:47 följande:
    Nu är det 2-3 gånger per dag som jag får attacker, ångest har jag hela tiden mer eller mindre.

    Jag kan må ok emellan om ångesten inte är för hög eller om jag inte är extra nedstämd den dagen.

    Det är bara att försöka härda ut, ta medicin och vara med personalen. Attacken går över men när man är mitt i den känns det inte så!
    Hur känns det att ha en panikångestattack? Tappar man all kontroll?
Svar på tråden Inlagd på psyk, fråga vad du vill