Inlägg från: Anonym (Älskarinna till gift man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Älskarinna till gift man)

    Tänder på att ligga med gifta män

    Anonym (E.) skrev 2021-07-14 04:12:48 följande:

    Sorglig läsning. Hur kan man bli så - känslostörd? Kall? Självisk? Jag har varit kär i en gift man, och visst kan jag tänka mig att hade han velat ha mig, så hade jag också hamnat där. Men då hade det i alla fall varit kärlek... även om jag skulle ha haft fruktansvärt dåligt samvete gentemot frun ändå såklart. Och tänk om hon får veta, skiljer sig, barnen blir skilsmässobarn... det vill man väl inte ha på sitt samvete? Och jag tänker, att det är hundra gånger värre om det inte ens är kärlek från kvinnans sida...


    Kravlöst och hur bekvämt som helst.
    Kärlek är överskattat och jag har inget dåligt samvete.
  • Anonym (Älskarinna till gift man)
    Tukt skrev 2021-10-06 07:48:35 följande:
    Fast det där tror jag nog många kan hålla med om, och själva upplevt, även då om inlägget var en smula svartvitt och tvärsäkert formulerat. 
    Däremot tror jag det kanske mer handlar om att kvinnor kan intressera sig för upptagna män eftersom männen blir lite mer "ofarliga". Visar en kvinna intresse så finns det ofta ett inbyggt motstånd mot att männen direkt förväntar sig få sex, snarare än att de är "godkända".
    Men det finns i vilket fall en inbyggd psykologi i det, och inte ovanligt att intresse visas för upptagna män, på ett sätt som kanske inte sker mot upptagna kvinnor.
    Sedan är det såklart ett steg till att ta, om man ska vara otrogen.
    Jag intresserar mig för gifta eller upptagna män för att risken att han kärar ner sig eller blir efterhängsen är avsevärt mindre.
    Inte för att någon annan "godkänt" honom. Det skiter jag fullständigt i.

    Jag har också varit gift och "godkänt" en karl, sedemera ledsnade jag och lämnade honom. Jag behöver ingen man att leva med, det räcker att få mina lustar tillfredsställda.
  • Anonym (Älskarinna till gift man)
    Underhill skrev 2021-10-07 18:07:33 följande:

    Ord o inga visor där :)?eller mer handling? ?nä det där med det godkända hängde inte jag heller med på.
    En del blir så arga när man berättar om detta, man blir kallad för både det ena och det tredje.
    Jag vet inte, men jag tror att det är dessa fruar vars män har ett sidonöje som blir argast. De som berättar om ens taskiga barndom eller vad de nu hittar på för tillfället.


  • Anonym (Älskarinna till gift man)
    Anonym (Tja) skrev 2021-10-07 20:44:11 följande:
    Ja du blir ju kåt på att förstöra för andra familjer som i sin tur går ut på deras barn i både gräl och skilsmässa som i sin tur påverkar både jobb och skola. Tycker du ska prata med en psykolog. Så du lär dig tänka med din hjärna istället för din fitta.
    Det handlar inte om det och det tror jag nog att du ändå förstår.
Svar på tråden Tänder på att ligga med gifta män