Inlägg från: Drottningen1970 |Visa alla inlägg
  • Drottningen1970

    Pussa 12-åring son på munnen?

    Förstår inte problemet. Jag pussar ibland min 13 åriga son på munnen. Det är en snabb torr smack. Blir allt mer sällan med åldern och det är nästan alltid på hans initiativ när han är extra glad över nåt exempelvis.

    Du ska överhuvudtaget inte lägga dig i eller kommentera hur de visar kärlek till varandra.

  • Drottningen1970

    Att du inte pussar din femåring utan reserverar pussar för din partner är ju bara sorgligt.

    Du ser uppenbarligen pussar som en sexuell företeelse och då blir det ju såklart obehagligt att se föräldrar pussa sina barn. Men om pussar är nåt sexuellt så borde det å andra sidan vara ÄNNU obehagligare att pussa exempelvis en ettåring. Så vid nån ålder verkar du således börja sexualisera relationen mellan förälder och barn. Det känns ju sådär halväckligt, att du ser det så.

    Alla delar inte dinsyn på en helt vanlig puss. Och som sagt, så är detta nåt du absolut inte ska lägga dig i under förutsättning att sonen inte verkar obekväm med pussandet för då blir det ju en annan femma och kan förövrigt appliceras även på kramar etc.

  • Drottningen1970
    Anonym (Lisa) skrev 2021-07-14 11:09:35 följande:

    Det kan väl delvis komma ur att jag själv inte får någon annan slags puss än sonen.

    Dessutom är han en ganska auktoritär förälder så jag har svårt att se att sonen skulle våga säga ifrån.

    Men du har ju rätt i att jag inte ska lägga mig i, det känner jag. Dock är det kanske lite vag grund att dumpa på?


    Då handlar det ju snarare om nån slags svartsjuka och att du inte får det du behöver från mannen. Det har ju ingenting med deras pussar att göra.
  • Drottningen1970

    Jag tycker verkligen det är jättekonstigt att reagera så starkt negativt på att pussa sitt eget barn på munnen. Känns som nån obehaglig sexualisering av föräldra/barnrelationen. Som om det finns nån underliggande rädsla för att få olämpliga sexuella känslor för sitt barn. Funderar på om ni är samma personer som exempelvis måste ha på er bikini för att bada badkar med sin tvååring som man också läst att folk gör?

  • Drottningen1970
    Anonym (Herpes) skrev 2021-07-14 16:31:16 följande:

    Nej det är inte felplacerad sexualisering och din fortsättning om badet är bara löjlig. Snacka om att hoppa tusen steg i resonemanget.

    Men det blir ett inlägg med sting och du är säkert jättenöjd över att tvåla till oss bakom din skärm.

    .


    Det var en uppriktig fråga och min teori var att synen på exempelvis nakenhet kan hänga ihop med synen på munpussar. Jag tycker det är lite anmärkningsvärt att du upplever att jag försöker ?tvåla till nån? med mitt inlägg när det snarare är pussmotståndssidan i tråden som uttryckt sig väldigt starkt om att det är olämpligt, oacceptabel och rent av äckligt.
  • Drottningen1970
    Anonym (Lisa) skrev 2021-07-14 17:29:16 följande:

    Hur ska jag formulera mig?


    Om du inte vill skita i det blå skåpet ska du inte formulera dig alls. Det där har du som sagt inte med att göra.
  • Drottningen1970
    Anonym (Lisa) skrev 2021-07-14 18:50:40 följande:

    Han säger aldrig emot sin far med något.


    Det är ju ett större bekymmer än att pappa pussar honom. Du beskriver pappa som dominant och har funderingar på om pojken vågar uttrycka sin vilja inför pappa. Om pojken är kuvad så borde det vara DET du bekymrar dig för inte över pussarna. Men det var kanske inte barnets välmående som stod i fokus utan mer din känsla av svartsjuka?.
  • Drottningen1970
    Anonym (!) skrev 2021-07-14 18:59:12 följande:

    Jag tycker det är äckligt och att gå över gränsen att pussa barn på munnen och allt jag ser är röda flaggor av TS beskrivning av sin man. Han vill inte pussa henne överhuvudtaget men sonen ska han pussa på? Många skulle kalla det för grooming eller övergrepp och att ts är något slags täcke för att kunna komma undan med det.

    Ni som pussar på era barn....har ni oralsex? Suger ni k..k? Slickar och tungar era män er där nere? Inte undra på alla könssjukdomar....stackars barnen säger jag bara.


    Är du frisk eller? Du förefaller oerhört obalanserad?

    Du pussar aldrig dina barn eller? Inte ens som bebisar?
  • Drottningen1970
    Anonym (!) skrev 2021-07-14 19:30:17 följande:

    Nej, jag pussar inte mina barn på munnen.

    Sluta projicera. Kanske du som inte är särskilt frisk och balanserad?


    Att börja prata om kuksugning i samma mening som man pratar om pussar till sitt barn är synnerligen osmakligt. Förstår inte hur du får in projicering i bilden.

    Hursomhelst. Nyfiken fråga. Hur ställer du dig till att exempelvis byta om och vara naken tillsammans med en, låt säga 5 årig son?

    Om du skulle bada badkar med en tvååring skulle du ha baddräkt då?

    Jag är inte ute efter att göra nån poäng utan är uppriktigt nyfiken på hur du ser på detta?
  • Drottningen1970
    Anonym (!) skrev 2021-07-14 20:20:27 följande:

    För att många använder just munnen för oralsex. Förstår inte varför du försöker leka kysk som någon heliga birgitta. Jag väntade tills jag var gift med att ha sex och har aldrig haft oralsex i hela mitt liv....fick min första kyss på kyrktrappan så om någon kan pussa sina barn på munnen så är det jag men det skulle aldrig falla mig in för munnen är för att antingen pussa/kyssa min man eller äta/dricka.

    Låt barns kroppar vara ifred. Låt de behålla sin integritet och sluta töja på deras gränser.

    Pojken verkar inte vilja att hans pappa pussar honom på munnen så varför fortsätta?

    Förstår inte din jämförelse med nakenhet för barnen och att pussa dem på munnen? Inte alls samma sak. Det finns en gräns där också då barnen inte vill se sina föräldrar nakna.


    Jag upplever det svårt att diskutera med dig och bemöta osammanhängande svammel om oralsex, kyrktrapporna, kysket etc.

    Jag har svårt att koppla pussar mellan barn och förälder till olika sexuella aktiviteter mellan vuxna på det sätt som du gör.

    Nån kyskhet hoppas jag verkligen att jag inte gett sken av, då måste du ha missuppfattat eller så har jag varit otydlig. Jag har inga ambitioner att vara kysk utan har knullat som fan i mina dagar. Det var kul. Men har svårt att förstå relevansen till att pussa sina barn?

    Känns som en obehaglig koppling att göra.
  • Drottningen1970
    Anonym (!) skrev 2021-07-14 20:38:57 följande:

    Drottningen...bara så du vet så använder du grooming språk.

    Klassisk taktik att vända på det att den som uttrycker obehag är den som det är fel på.

    "DET äR DU som Är den SJukA sOM TÄnKER sÅ oM BARnEN"


    Jag tror du har missuppfattat ganska mycket omkring vad grooming är. Vi kommer nog inte länge här har jag en känsla av?
  • Drottningen1970
    Anonym (Förvånad) skrev 2021-07-14 20:41:23 följande:

    Blir alltid lika förvånad när jag läser att folk tycker det är fel att pussa sina barn på munnen, speciellt när det gäller yngre barn. Kanske är en kulturell fråga då jag enbart sett svenskar ha något emot det.. undrar vad det beror på? Ser man det som något sexuellt? Det är ju en vanlig, torr puss och inte hångel.


    Jag känner mig också helt frågande? vad är det folk ser framför sig undrar jag?

    I TS fall har det ju framkommit att hon egentligen är missnöjd med att mannen inte kysser henne och att hon får samma torra pussar som sonen får, vilket på nåt vis väcker en känsla av att hon borde få mer, och att om han pussar dom på samma sätt, fast hon är en kärlekspartner så blir hon och pojken på nåt vis likställda som kärlekspartners vilket i sin tur väcker äckelkänslor så hon inte längre vill ha några pussar alls. Rätt komplexa känslomässiga reaktioner som big egentligeb inte handlar alls om just pussen.
  • Drottningen1970
    Anonym (!) skrev 2021-07-14 20:51:55 följande:

    Ännu en gång projicerar du och använder språk som används av de som begår brott (grooming). Det är inte att TS tycker det är äckligt och obehagligt...nej, nej, utan det är TS som är svartsjuk på att ett barn blir pussat på munnen av sin pappa.

    Jag tappar hakan av det jag läser.


    Grooming är när man försöker locka ett barn att delta i vuxna sexuella handlingar genom att bygga en relation och göra så att barnet får förtroendet för förövaren som sedan utnyttjar detta för egen sexuell vinning.

    I den här tråden är vi vuxna som diskuterar om det är olämpligt att pussa sina barn på munnen och hur man ser på detta.
  • Drottningen1970

    Känner att diskussionen börjar nå en extremt infantil nivå. Det är väldigt ointressant för mig att diskutera på så låg intellektuell nivå.

    Till TS vill jag återigen ge rådet att analysera vad dina starka negativa känslor handlar om. Jag tror ju inte att det EGENTLIGEN handlar om pussarna utan om nåt annat som är skevt i relationen.

  • Drottningen1970
    Anonym (Lisa) skrev 2021-07-14 21:10:40 följande:

    Jag tror mest att jag tycker att något är skevt i relationen dem emellan


    Det ena behöver inte utesluta det andra. Det låter ju inget vidare sättet du beskriver pappan på, och din känsla av att pappan är väldigt dominant och att pojken inte skulle våga uttrycka nån egen vilja. Det låter inte som en sympatisk man helt enkelt.
  • Drottningen1970
    Anonym (!) skrev 2021-07-14 21:12:39 följande:

    När de ska försvara sig så brukar de använda det språket, ja. De vänder på det att den som ifrågasätter är den som är sjuk.

    Jag håller med dig att vi kommer inte längre än såhär. Jag har gett dig vuxenperspektivet och barnperspektivet, om du fortfarande inte förstår efter det så lär du aldrig göra det.


    Jag förstår absolut både vuxen och barnperspektiv. Däremot så förstår jag inte dig. Alls.
  • Drottningen1970
    Anonym (Lisa) skrev 2021-07-14 21:31:31 följande:

    Nej, så är det nog. Han kritiserar min ena dotter hela tiden för att hon är spontan och busig. Han kallar henne respektlös och jävligt (5 år) och säger att hans barn är snälla och lydiga, jag tolkar dem som kuvade och osäkra. Med bara mig är de helt annorlunda än med honom.


    Känns som om du behöver avlägsna dig och ditt barn från denna man.

    Oönskade pussar eller kramar för den delen kan ju också vara ett medel att utöva dominans och makt. Precis som en del människor med vilje invaderar ens personliga space genom att ställa sig för nära. Att man vet att man utsätter någon som inte vågar säga ifrån för obehag. Det kanske är den känslan du plockar upp från pappan och som skapar obehag.

    Att det däremot rent generellt skulle vara konstigt eller äckligt med helt oladdade och ömsesidiga pussar mellan en förälder och ett barn är som jag sagt inget jag kan hålla med om. Allt handlar om kontext och relation.
Svar på tråden Pussa 12-åring son på munnen?