• Anonym (Kex)

    Otrohet, nu flyttar de ihop

    Det är mycket skylla-allt-på-exet och ganska lite eget ansvar här. Det är lätt att måla upp en bild av otrogna ex som hemska människor, men de flesta jag vet som blivit kära i någon annan har verkligen försökt i sina förhållanden och till sist gett upp. Den nya har blivit en katalysator att ta sig ur ett gammalt dåligt förhållande, men jävligt få människor gör så i trygga, lyckliga förhållanden där sexet funkar och man vill samma saker.

    Istället för att bry dig om att den nya får vara med ditt barn, TS, kanske du ska fundera över vad du missade och varför det blev som det blev. Du själv är den enda du kan förändra.

  • Anonym (Kex)
    Anonym (some one) skrev 2021-07-18 09:31:34 följande:

    Låter som du är en riktig egoist.


    För att jag inte tror att alla otrogna ex är hemska personer? Eh, okej.
  • Anonym (Kex)
    Anonym (anonym) skrev 2021-07-18 18:54:53 följande:

    Kan inte annat än hålla med. I andra trådar kan man till exempel läsa om människor som är förtvivlade för att deras partner inte velat ha sex med dem på väldigt länge och vägrar prata om problemet för att komma fram till en lösning. Rådet brukar då vara att lämna förhållandet för att lösa problemet, men om de gör det och hittar någon annan att ha sex med så ses de också som svekfulla svin medan den som blir lämnad alltid är ett oskyldigt offer utan ansvar för situationen. Hur man än vänder sig har man tydligen ändan bak.


    Exakt min poäng. Det finns många trådar som handlar om att folk slutat ligga med varandra eller slutat göra roliga saker ihop och bara ägnar sig åt Familjen AB. Sen blir de SKITFÖRVÅNADE när ena parten träffar någon annan. Jag fattar liksom inte hur det alltid skulle komma som en sån fullständig chock.
  • Anonym (Kex)
    Anonym (H) skrev 2021-07-18 20:09:58 följande:

    I vårt fall hade vi fortfarande ett bra sexliv, ända fram tills det tog slut. Det var säkert annat som brast men inget som kommunicerades direkt.

    Hade det gjort det, hade vi ju kanske kunnat reda ut det.


    Förlåt för det här, jag förstår att det var jobbigt för dig, men exakt det här tror jag är grunden för massor av såna ?chock-avslut?. Du säger att det ?säkert var annat som brast? men att det inte kommunicerades. Men kommunikation är ju bådas ansvar, inte bara den enes. Att hålla sig uppdaterad om sin partners känslomässiga status borde vara självklart, men det är uppenbarligen inte det för alla.
Svar på tråden Otrohet, nu flyttar de ihop