Inlägg från: Anonym (Varför?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Varför?)

    Vill bli politisk aktiv inom SD - Oerhört rädd för konsekvenser

    mari123 skrev 2021-07-18 04:53:51 följande:

    Jag röstar på SD och är INTE rasist. Jag tycker bara det är en usel idé att ta emot folk, stapla dem på hög i ghettona utan chans till jobb och framtid. Det är inhumant. VISST de har ju bidrag......................men hur kul är det att leva ett helt liv på "soc"?


    Men... om du inte är rasist, varför röstar du på ett parti som SD då? Ett tips: flera av de andra riksdagspartierna anser att vi inte ska ta emot fler invandrare, samt bättre integrera dem vi har, helt utan att som SD prata om "nedärvd essens" och liknande kvasirasistiskt dravel. Rösta på dessa partier istället.

    SD är som nämnts ovan i denna tråd det enda riksdagspartiet som inte valde att fördöma den Ungerska lag som i princip diskriminerar alla landets medborgare som inte är heterosexuella. Detta rimmar väl med att SD-styrda kommuner snabbt beslutade att sluta flagga med Pride-flaggan, en symbol för allas lika rätt i samhället.

    SD är även det enda parti som inte accepterar den vetenskapliga konsensusen kring klimatförändringarna och vill av denna anledning kraftigt dra ner på stödet till t.ex. SMHI och andra forskningsinstitut. Om forskarna publicerar sanningar som går emot SDs synsätt, är deras metod att försöka strypa deras finansiering, dvs de vill politiskt styra forskningen vilket vore helt otänkbart från något annat partis håll.

    SD vill också begränsa oberoende medier, eftersom SD inte gillar när media publicerar saker som inte stödjer SDs världsbild. Så, i likhet med forskningens oberoende ovan, är SDs svar alltid att strypa de röster som kan uppfattas som kritiska. SD är med andra ord med väldigt god marginal det riksdagsparti som vill genomföra mest odemokratiska förändringar i det svenska samhället - allt för att på sikt kunna omforma Sverige med Ungern som förebild.

    Detta vill inte jag, alltså kan jag inte rösta på SD, även om partiet delvis har en sund invandringspolitik.
  • Anonym (Varför?)
    Mr K69 skrev 2021-07-19 21:40:55 följande:

    Men är man så in i helvetets jävla korkat funtad så man åker till ett område fullt med människor som kommer vandrande från krig (om man kan kalla det krig när man fördriver folk från sitt egna land) och står där och lämnar lappar med texten "Sverige är fullt" så visar det ganska tydligt vad man står för. Det visar också hur pass mycket medmänsklighet man är berikad med. Någon som beter så eller stöttar någon som gör så vill jag verkligen inte ha att göra med och än mindre ha något att säga till om i riksdagen


    En femtedel av svenskarna tycker detta är helt ok, och häri ligger problemet. De verkar se helt och hållet mellan fingrarna när SD ignorerar klimatkrisen trots att den kommer att generera en flyktingström som världen aldrig tidigare skådat, hävdar att alla skötsamma invandrare minsann ska få stanna och bara de kriminella ska ut (vilket i princip alla partier är överens om) samtidigt som partiledaren beter sig som du beskriver ovan (dvs det är helt uppenbart att SD inte vill ha in en enda människa till Sverige ifall denne råkar komma från mellanöstern).

    Jag får inte ihop det. Verkligen inte.
  • Anonym (Varför?)
    Anonym (Ochså en här) skrev 2021-07-19 22:08:51 följande:

    Du behöver inte berätta till alla om detta.Det är din åsikt och vi har rätt att rösta vilken parti vi vill.Och att använda rasistkortet ,det ska dom sluta spela med.Det kan vara hets mot folkgrupp.


    Vilken folkgrupp hör SD-are till, om jag får fråga?
  • Anonym (Varför?)
    Anonym (Ochså en här) skrev 2021-07-19 22:14:21 följande:
    För tryggare Sverige enligt min åsikt.
    Och du tror seriöst att man kan bli fälld för Hets mot folkgrupp om man förolämpar gruppen "för tryggare Sverige"?
  • Anonym (Varför?)

    Tack förresten, SD-are, för att ni bekräftar min fördom, igen och igen. De som röstar på SD har oftast noll koll.

    Varför röstar du, som vill ha färre invandrare, på ett parti som vill skynda på klimatkrisen och medföra ofantliga flyktingströmmar till Sverige?

    Jag får inte ihop det. Återigen.

  • Anonym (Varför?)
    Anonym (Inskränkta idioter) skrev 2021-07-20 09:27:08 följande:
    Lycka till för då lär spiralen aldrig minska vi får hoppas att det är ni som inte ser vad som sker blir drabbade
    Sitter du och skriver att du hoppas att dina meningsmotståndare ska bli drabbade av brott? Är du inte klok?

    SD-röstare förnekar sig aldrig!
  • Anonym (Varför?)

    Hur kommer det sig att SD-anhängare alltid skriver så dålig svenska? Fullt med stavfel, syftningsfel, inkorrekt interpunktionstecken etc.

    Det undrar jag.

  • Anonym (Varför?)
    Anonym (Inskränkta idioter) skrev 2021-07-28 16:49:43 följande:
    Varför kan man inte hålla sig till ämnet när argumenten tryter är man så ensidigt korkad men du kommer säkert långt som språklärare håll dig till det ämnet bror duktig så slipper vi de korkade inläggen när du inte kan beröra ämnet bättre
    Om du ska skriva till mig får du uttrycka dig bättre. Jag begriper knappt vad du försöker ha sagt. Tips: använd punkt (med mellanslag efter) och bygg ordentliga meningar. Annars är det i princip obegripligt.
  • Anonym (Varför?)
    Anonym (Inskränkta idioter) skrev 2021-07-28 23:46:14 följande:
    Hehe rättar du med bläck du är efter i tid snart historia ?.men håll dig till rättstavningen så länge om det roar dig det är sådana idioter som du som fördärvat landet med sitt förnekande sov gott om 1år är din tid förbi
    Trampade jag på en öm tå?
  • Anonym (Varför?)
    Anonym (Inskränkta idioter) skrev 2021-07-29 10:18:22 följande:
    Haha hoppas hoppas du får en trevlig dag så låter det när motgångar föds då ska man hitta stavfel för argumenten är ju ej så viktiga?.
    ?Vill annars tipsa dig om 2 länder Somalia och Afghanistan har billiga biljetter nu du skulle passa där med ditt tankesätt 
    Fråga: om SD kommer till makten, vad anser du att de bör göra med människor vars politiska åsikter inte stämmer överens med SDs?
  • Anonym (Varför?)

    Att diskutera med en SD-röstare:

    Person: SD-röstare kan inte skriva korrekt svenska så man förstår vad de egentligen menar, och de går ideligen till personangrepp. Detta gör att diskussioner med dem tenderar att bli komplicerade.

    SD-röstare: fan din idiot du håller på med förtal?.ska sätta dit dig med polisen du fattar ingenting ifiot,, det är du och sånna som du som fördevrat sverige,,idiot

    Ja, jag generaliserar lite och överdriver lite mer. Men så här känns det ganska ofta, tyvärr. Varför är många SD-röstare så arga bakom tangentborden?

  • Anonym (Varför?)
    Saicko skrev 2021-07-29 21:34:36 följande:
    Vad är det för hat du egentligen försöker dölja. Du vet väl att det inte är direkt svårt att se igenom sånt där?
    Med all respekt, den enda som kommer med hat här är du, med anklagelser om att din meningsmotståndare är en idiot, ett psykfall osv. Bra argumentationsteknik, för övrigt - gå direkt på ad hominem. På 'rom bara!

    Och visst, fortsätt du känna dig personligt förtalad för att man pratar generellt om en hel grupp med väljare. That'll hold up in court for sure.
  • Anonym (Varför?)

    Tja, det verkar som om alla hans inlägg försvunnit nu, så någon form av moderering verkar det fortfarande finnas här.

Svar på tråden Vill bli politisk aktiv inom SD - Oerhört rädd för konsekvenser