• Stolt Farsa

    Vill bli politisk aktiv inom SD - Oerhört rädd för konsekvenser

    Ja politik är en laddad fråga idag. Jag röstar på Miljöpartiet men berättar inte ens det för alla jag känner med risk för att skapa dålig stämning. 

    Det vore bättre om folk kunde ha ett liv utanför politiken och egentligen inte bry sig så mycket om vad andra människor röstar på. Är man trygg i sitt beslut ska ju inte andras röster spela någon roll egentligen.

    Tack för ordet!

  • Stolt Farsa
    Anonym (Inskränkta idioter) skrev 2021-07-19 14:13:15 följande:

    Ta du SD även moderaterna har historiskt sett varit med ock skapat situationen vi nu har i landet.

    Hade vi bara lyft blicken i tid och lyssnat på SD skulle vi aldrig haft denna diskussion men övriga partier kallade det för rasisim och galenskapet fick fortsätta . Resultatet på denna oansvariga politik ser vi idag och vi är inget a- land längre på många listor.

    Mina vänner i Norge är jätteförvånade att deras grannar accepterat denna utveckling.

    Dårskapen måste bort så partiet som haft rätt hela tiden får accelerera och växa snart 30 % förmodligen redan vid nästa val

    Åkesson du är värd respekt


    Tja!

    Det som oroar mig mest med Sverigedemokraterna är att de i princip aldrig talar om klimatkrisen. En fråga jag tycker är 100 gånger viktigare än invandringen till Sverige.

    Fler människor kommer att fly till Europa och Sverige av helt andra skäl än förtryck och förföljelse. Vissa delar av jorden kommer nämligen inom en överskådlig tid att bli obebodda. Jimmy Åkesson talar bara om klimatet om Journalisterna ställer sådana frågor till honom, annars är han väldigt tyst om det. En sådan politiker kommer aldrig få min röst eller respekt.
  • Stolt Farsa

    SD är det sista partiet jag skulle rösta på, MEN. Ingen skall behöva vara rädd för att engagera sig politiskt.

  • Stolt Farsa

    En sak man skulle kunna fråga sig är om hon nu känner lite vemod för att engagera sig i SD håller hon då genuint med SD i dras politik

Svar på tråden Vill bli politisk aktiv inom SD - Oerhört rädd för konsekvenser