Inlägg från: Minaälsklingar |Visa alla inlägg
  • Minaälsklingar

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    MommyA skrev 2022-05-11 11:00:56 följande:

    Hej på er! Har hängt med här ett tag men inte skrivit så mycket. Fick avbryta graviditeten förra sommaren och har sen dess försökt bli gravida igen utan resultat. Är nog på försök 10-11. Sa förra månaden att blir det inget nu så tar vi en paus men det går inte.. har äl enligt app om 7 dagar. Har haft "lätt" att bli gravid förut och har blivit det 3 ggr och har två barn med mitt ex. I juli månad har det gått 1 år sedan missfallet/ avbryt så då kan vi få hjälp men tycker det är extremt jobbigt och kommer att vara en jobbig tid om vi ska gå igenom det. Men vi är överens att om vi får den hjälpen så tar vi den, utredning och IVF tänker jag på. Ville bara skriva av mig lite. 


    Jag känner igen mig, så har jag också det.
    Har haft "lätt" att bli gravid innan men var tvungen att avbryta min graviditet och har försökt sedan december utan att det har tagit sig.... 
    Jag hoppades ju att det skulle ta sig direkt igen men månad efter månad kommer mensen som en klocka. 
    Hoppas det är vår tur nu!
  • Minaälsklingar
    MommyA skrev 2022-05-13 08:00:04 följande:
    Usch! Det är hemskt :( Ja jag hoppas verkligen!! Vad tror du att det kan bero på? Jag tänker att det är stress.. men kan det verkligen påverka att man inte blir gravid? Så mkt tankar alltså. 
    Ja dom säger väl ofta att det beror på att man tänker på det för mycket men tycker det låter lite tveksamt, klart man tänker på det när man så gärna vill men det är ju inte så att jag sitter och inte gör annat utan livet rullar ju på som vanligt ändå....
    Man blir ju bara väldigt besviken varje gång man får mensen....
    Jag har tänk om det blev något fel när jag var tvungen att avbryta men när jag var hos gyn för några veckor sedan såg hon inget konstigt vid undersökning i alla fall så det var skönt att veta.
    Lycka till {#emotions_dlg.flower}
Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?