Inlägg från: evelinagra1 |Visa alla inlägg
  • evelinagra1

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Felicccccia skrev 2022-02-27 11:31:36 följande:
    Jag fick min peak på alla hjärtans dag 14/2. Antar att jag hade äl den 15/2. Vi hade sex 14 och 15. Jag plussade för några dagar sedan på äl+9. Tror inte du behöver vara orolig för att ni legat för lite <3

     


    jag hoppas att det inte är för lite! Stort grattis till plusset <3

  • evelinagra1
    Gick in på NC appen och såg att den ändrat ägglossningen till på söndagen.. jag bröt ihop totalt för vi hade sex på torsdagen och fredagen bara så nu känns det helt körtGråter
  • evelinagra1
    Sophiee92 skrev 2022-03-06 15:58:09 följande:

    Hur går det för dig LJM?

    Någon annan som har BIM i dagarna? :)


     


    jag har BIM på onsdag eller möjligtvis torsdag :) 

  • evelinagra1
    Sophiee92 skrev 2022-03-06 16:48:31 följande:
    Åh det är ju snart, vad spännande! Vilket försök är du på?

     


    tappat räkningen haha men typ 14

  • evelinagra1
    LJM91 skrev 2022-03-06 17:52:40 följande:

    Ingen mens, har inte testat något mer heller. Ska göra det tidiga testet imorgon bitti, kanske ett vanligt ikväll om jag lyckas hålla mig tillräckligt många timmar för att det ska kännas lönt :P försöker mest tänka på annat, hur svårt det än är. Har aldrig haft en såhär lång cykel förr, ska mensen komma så får den gärna komma typ nu så vi kan gå in på nästa försök..

    Håller tummarna för er! Har du tänkt testa snart evelinagra1?


     


    jag är bara på äl + 7 eller 8 och insåg att jag skrev fel, har BIM på antingen torsdag eller fredag så ska försöka hålla mig till på onsdag med att testa iallafall fast tror inte jag kommer lyckas hålla mig så länge haha.. 
    håller tummarna att du får ett plus, jobbigt för dig att kroppen beter sig så konstigt :(

  • evelinagra1
    LJM91 skrev 2022-03-07 06:10:06 följande:

    Det kan ju lika gärna vara graviditetssymtom, men skickar en stor kram i förebyggnade syfte <3 visst är ni på gång med utredning och eventuell behandling, eller har jag drömt det?

    Det har än så länge inte blivit mer av det lilla bruna, så gjorde det tidiga testet i morse. Jag inbillar mig säkert bara men tyckte jag kunde skymta ett väldigt svagt streck? Vet att dessa testen är luriga dock, dyrt var det också :O


     


    <3 ja precis vi har gjort utredning som inte visade något så har fått remiss för vidare utredning och behandling!

    jag kan också skymta ett streck men jag har också förstått att dom är luriga, men jag håller verkligen tummarna för dig och att du får ett svar snart! Hur ser din temp ut?

  • evelinagra1


    Längtar till att få ta tempen imorgon och se om det fortfarande är hög haha, vet inte om jag har skrivit det i denna gruppen innan men denna månaden ligger tempen mycket stabilare än förra månaden då den hoppade upp och ner, vet inte vad det kan bero på? kanske att jag börjat träna och kroppen mår bättre? Hoppas iallafall att det är något positivt och att tempen inte sjunker. Det är ju några dagar kvar till BIM så mycket kan ju hända tills dess men jag försöker vara positiv :) 
Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?